Invitatie nunta alb din carton 10×7,5cm ǀ e-Marturii.ro

2,15 lei / plic

22 vândute în ultimele 126 ore
Brand: e-Marturii
  ... persoane vizualizează acest produs chiar acum

  Share
Plata Online in Siguranta​Trust

Invitații de nuntă cu plic crem și sigiliu de ceară – o alegere clasică și rafinată

Dacă vrei să îți surprinzi invitații cu o invitație de nuntă care să reflecte eleganța și tradiția voastră, atunci alegeți invitațiile de nuntă cu plic crem și sigiliu de ceară de la e-marturii.ro. Aceste invitații sunt create cu originalitate și atenție la detalii, folosind materiale de calitate și design-uri clasice.

Invitațiile de nuntă cu plic crem și sigiliu de ceară sunt ideale pentru o nuntă clasică, care să celebreze dragostea și respectul dintre voi. Fie că preferați un design simplu și sobru, cum ar fi cel cu textul invitației și inițialele voastre, sau un design mai elaborat și artistic, cum ar fi cel cu motive florale și text caligrafic, veți găsi cu siguranță modelul care vi se potrivește cel mai bine.

Invitațiile de nuntă cu plic crem și sigiliu de ceară nu sunt doar rafinate, ci și practice. Ele au o dimensiune ideală de 15 x 11 cm, care permite o tipărire clară și lizibilă a textului invitației. Textul poate fi personalizat după preferințele voastre, fie că vreți să folosiți un text tradițional, un text modern sau un text original. De asemenea, puteți alege culoarea și tipul de font, precum și tipul de tipărire: negru, color sau netipărit.

Invitațiile de nuntă cu plic crem și sigiliu de ceară vin însoțite de plicuri de culoare crem, care se asortează perfect cu invitațiile. Plicurile sunt decorate cu aceleași elemente ca și invitațiile, creând o unitate vizuală și o impresie distinsă. În plus, plicurile pot fi personalizate cu inițialele voastre, tipărite în partea de sus, pentru o notă distinctivă și tradițională.

Invitațiile de nuntă cu plic crem și sigiliu de ceară de la e-marturii.ro sunt o modalitate simplă și eficientă de a vă exprima eleganța și tradiția și de a vă invita apropiații la cel mai important eveniment din viața voastră. Comandați acum invitațiile de nuntă cu plic crem și sigiliu de ceară și beneficiați de prețuri avantajoase, livrare rapidă și servicii de calitate. Nu ratați ocazia de a avea cele mai clasice și rafinate invitații de nuntă cu plic crem și sigiliu de ceară!

Caracteristici :

Dimensiune: 15 x 11 cm
Material: carton alb de 250 g/mp
Tipărire: negru, color sau netipărit
Plic: crem, de 120 g/mp, cu tipar doar UV
Personalizare: text, font, culoare, inițiale
Asamblare: opțională, cu sigiliu de ceară

Informatii produs  Invitatie nunta alb din carton 10×7,5cm ǀ e-Marturii.ro:

 • culoare : alb;
 • dimensiune : 10×7,5cm;
 • cod : EMPUB-9292ek.
 • INFO : Printarea este inclusa in pret;
 • Timp procesare :
  • Invitatie din carton -5 zile lucratoare dupa confirmarea platii;
  • Invitatie din plexiglas – 14 zile lucratoare dupa confirmarea platii;
Culoare

ALB

Pentru

Dimensiune

10×7,5cm

Material

CARTON

Modalitati de livrare:

 • Curier Rapid: termen livrare max 48h de la predarea coletului catre curier;
Statusul comenzii se schimba in funcție de stadiul ei (In așteptare, In Procesare, Completa).Pentru eventuale întrebări sau modificări la comanda, puteți sa ne contactezi la adresa de mail :contact@e-marturii.ro
 • Telefon 0738.71.31.71
 • Program 10.00 -17.00
Costul transportului este 23lei pentru primele 3kg.. Daca adresa dvs nu se afla in aria de acoperire curierului SA, se adauga Km suplimentari.Comenzile pot fi returnate in termen de maxim 15 zile si costul de transport nu se returnează.Mulțumim!
Categorii
Coșul Meu
Închideți Vizualizat Recent
Categorii
Deschide chat
💬 Nevoie de ajutor? Scrie aici..
Salut 👋
Putem să vă ajutăm?