Invitatie nunta gri din carton 15x10cm ǀ e-Marturii.ro

2,63 lei / plic

95 vândute în ultimele 18 ore
Brand: e-Marturii
  ... persoane vizualizează acest produs chiar acum

  Share
Plata Online in Siguranta​Trust

Invitații de nuntă cu ștampilă tip sigiliu și plic gri – o alegere deosebită și stilată

Dacă vrei să îți surprinzi invitații cu o invitație de nuntă care să reflecte personalitatea și originalitatea voastră, atunci alegeți invitațiile de nuntă cu ștampilă tip sigiliu și plic gri de la e-marturii.ro. Aceste invitații sunt create cu originalitate și atenție la detalii, folosind materiale de calitate și design-uri unice.

Invitațiile de nuntă cu ștampilă tip sigiliu și plic gri sunt ideale pentru o nuntă deosebită, care să celebreze dragostea și stilul dintre voi. Fie că preferați un design simplu și elegant, cum ar fi cel cu inițialele voastre și motive florale, sau un design mai sofisticat și modern, cum ar fi cel cu glisare în sus și text stilizat, veți găsi cu siguranță modelul care vi se potrivește cel mai bine.

Invitațiile de nuntă cu ștampilă tip sigiliu și plic gri nu sunt doar deosebite, ci și practice. Ele au o dimensiune ideală de 15 x 11 cm, care permite o tipărire clară și lizibilă a textului invitației. Textul poate fi personalizat după preferințele voastre, fie că vreți să folosiți un text tradițional, un text modern sau un text original. De asemenea, puteți alege culoarea și tipul de font, precum și tipul de tipărire: negru, color sau netipărit.

Invitațiile de nuntă cu ștampilă tip sigiliu și plic gri vin însoțite de plicuri de culoare gri, care se asortează perfect cu invitațiile. Plicurile sunt decorate cu aceleași elemente ca și invitațiile, creând o unitate vizuală și o impresie remarcabilă. În plus, plicurile pot fi personalizate cu inițialele voastre, tipărite în partea de sus, pentru o notă distinctivă și stilată.

Invitațiile de nuntă cu ștampilă tip sigiliu și plic gri de la e-marturii.ro sunt o modalitate simplă și eficientă de a vă exprima personalitatea și originalitatea și de a vă invita apropiații la cel mai important eveniment din viața voastră. Comandați acum invitațiile de nuntă cu ștampilă tip sigiliu și plic gri și beneficiați de prețuri avantajoase, livrare rapidă și servicii de calitate. Nu ratați ocazia de a avea cele mai deosebite și stilate invitații de nuntă cu ștampilă tip sigiliu și plic gri!

Caracteristici :

Dimensiune: 15 x 11 cm
Material: carton alb de 250 g/mp
Tipărire: negru, color sau netipărit
Plic: gri, de 120 g/mp, cu tipar doar UV
Personalizare: text, font, culoare, inițiale
Asamblare: opțională, cu sigiliu de ceară

Informatii produs  Invitatie nunta gri din carton 15x10cm ǀ e-Marturii.ro:

 • culoare : gri;
 • dimensiune : 15x10cm;
 • cod : EMPUB-9276ek.
 • INFO : Printarea este inclusa in pret;
 • Timp procesare :
  • Invitatie din carton -5 zile lucratoare dupa confirmarea platii;
  • Invitatie din plexiglas – 14 zile lucratoare dupa confirmarea platii;
Culoare

GRI

Pentru

Dimensiune

15x10cm

Material

CARTON

Modalitati de livrare:

 • Curier Rapid: termen livrare max 48h de la predarea coletului catre curier;
Statusul comenzii se schimba in funcție de stadiul ei (In așteptare, In Procesare, Completa).Pentru eventuale întrebări sau modificări la comanda, puteți sa ne contactezi la adresa de mail :contact@e-marturii.ro
 • Telefon 0738.71.31.71
 • Program 10.00 -17.00
Costul transportului este 23lei pentru primele 3kg.. Daca adresa dvs nu se afla in aria de acoperire curierului SA, se adauga Km suplimentari.Comenzile pot fi returnate in termen de maxim 15 zile si costul de transport nu se returnează.Mulțumim!
Categorii
Coșul Meu
Închideți Vizualizat Recent
Categorii
Deschide chat
💬 Nevoie de ajutor? Scrie aici..
Salut 👋
Putem să vă ajutăm?