Plicuri bani elegante nunta 17×17cm alb

1,19 lei / plic

33 vândute în ultimele 113 ore
Brand: e-Marturii
  ... persoane vizualizează acest produs chiar acum

  Share
Plata Online in Siguranta​Trust

Dacă vrei să le oferi invitaților tăi la nunta ta niște plicuri bani elegante nunta 17×17cm alb, te așteptăm pe e-marturii.ro. Aici vei găsi plicuri bani de o calitate excepțională, realizate din carton gros, cu un design rafinat și luxos. Plicurile bani au dimensiunea de 17×17cm, generoasă pentru a introduce banii sau cadourile valoroase. Plicurile bani sunt de culoare albă, simbolizând puritatea și frumusețea. Plicurile bani elegante nunta 17×17cm alb sunt ideale pentru evenimente de neuitat, cum ar fi nunta, botezul, logodna sau orice altă ocazie splendidă. Comandă acum plicuri bani elegante nunta 17×17cm alb de la e-marturii.ro și beneficiază de prețuri avantajoase, livrare rapidă și servicii de calitate.

Informatii produs Plicuri bani elegante nunta 17×17cm alb :

  • culoare : alb;
  • dimensiune : 17×17cm;
  • cod produs : EM-Z-09.
Culoare

ALB

Pentru

Modalitati de livrare:

  • Curier Rapid: termen livrare max 48h de la predarea coletului catre curier;
Statusul comenzii se schimba in funcție de stadiul ei (In așteptare, In Procesare, Completa).Pentru eventuale întrebări sau modificări la comanda, puteți sa ne contactezi la adresa de mail :contact@e-marturii.ro
  • Telefon 0738.71.31.71
  • Program 10.00 -17.00
Costul transportului este 23lei pentru primele 3kg.. Daca adresa dvs nu se afla in aria de acoperire curierului SA, se adauga Km suplimentari.Comenzile pot fi returnate in termen de maxim 15 zile si costul de transport nu se returnează.Mulțumim!
Categorii
Coșul Meu
Închideți Vizualizat Recent
Categorii
Deschide chat
💬 Nevoie de ajutor? Scrie aici..
Salut 👋
Putem să vă ajutăm?