1. ELEMENTE DEFINITORII

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Online Global Image Srl („e-marturii”)  prin intermediul magazinului virtua www.e-marturii.ro catre Cumparator si pot fi modificate oricand de catre e-marturii.ro.
Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

  • Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
  • Vanzator – societatea comerciala Online Glogal Image Srl Srl, sediul social in Bucuresti, Str. Sabinelor 125, ap15 nr. de inregistrare la Registrul Comertului:  J40/6332/2013, CUI 31654501.
  • Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
  • Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
  • Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.
  • Caracteristici – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.
  • Prezentul site cuprinde: texte, poze, reclame etc., ce constituie „conținutul” site-ului www.e-marturii.ro, care este proprietatea companiei Online Glogal Image Srl Srl. Parcurgerea și utilizarea site-ului www.e-marturii.ro reprezintă acceptarea fără limitări sau rezerve de către dumneavoastră a prezenților termeni și condiții.

2. DREPTURI DE AUTOR

 

Întregul conținut al acestui site (date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, ) este proprietatea Online Glogal Image Srl Srl și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul site-ului www.e-marturii.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică, fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților Online Glogal Image Srl Srl.

 

Sunteţi de acord a nu vă angaja în utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terțe părți, în interes comercial. Dacă downloadați sau printați o copie a conținutului pentru uz personal, trebuie să dețineți toate drepturile de autor sau avizul proprietarilor conținutului. Sunteți, de asemenea, de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Raportarea incalcarii drepturilor de autor se face la adresa contact@e-marturii.ro.

 

3. CONFIRMAREA COMENZII

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail).
Preturile produselor din comanda sunt valabile 2 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii.

4. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

b. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

c. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea „contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

d. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, e-marturii.ro isi rezerva dreptul de a cere utilizatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul site-ului.

5. CONFIDENTIALITATE – PUBLICITATE

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului / Comenzii si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris la Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

6. FACTURARE – PLATI


Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.e-marturii.ro.ro includ  T.V.A. Firma Online Glogal Image Srl nu este platitoare de T.V.A.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

7. RISCURI SI RESPONSABILITATI

a. Livrare
Durata livrarii produselor  se face in functie de disponibilitatea lor. Durata livrarii produselor aflate in depozitul nostru e-marturii.ro (Online Glogal Image Srl Srl ) este de 2-5 zile lucratoare. Livrarea produsele care nu sunt in stocul nostru este conditionata de catre furnizorii nostri si pentru aflarea disponibilitatii lor va rugam sa ne contactati telefonic sau e-mail.

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

b. Transport – Ambalare
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

 

c. Garantia  – In conformitate cu Legea nr. 296/2004 privind Codul Consumului si Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, declaram ca produsul livrat corespunde documentatiei de executie a producatorului si/sau declaratiei de conformitate a produsului si suntem raspunzatori pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul livrarii produselor.

Garantia se acorda la prezentarea produsului impreuna cu Factura Fiscala, Certificatul de Garantie si Conformitate, care atesta achizitionarea bunului si intreaga documentatie aferenta

 

8. ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda.De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de e-marturii.ro (Online Glogal Image Srl Srl) Cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 30 zile.

In cazul in care, din greseala, ati primit un alt produs decat cel comandat, sau produsul primit este defect sau nu corespunde intocmai cu specificatiile din site, ne asumam costurile de retur si vom depune toate eforturile pentru a va inlocui produsul cat mai repede. In cazul in care nu se doreste inlocuirea produsului, veti primi banii inapoi, in maximum 14 zile calendaristice. 

9. TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

10. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

11. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

12. CONCILIERE INTERNA GRATUITA

Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.e-marturii.ro, netratata de nici un articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către e-Marturii.ro la comenzi@e-marturii.ro. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

13. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Eventualele litigii aparute intre e-marturii.ro si utilizatori / clienti / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Închideți Coșul Meu
Vizualizat Recent Închideți
Închideți
Închideți
Categorii
Deschide chat
💬 Nevoie de ajutor? Scrie aici..
Salut 👋
Putem să vă ajutăm?