9 Idei de cadouri de la nași pentru botezul unui copil

9 Idei de cadouri de la nași pentru botezul unui copil

Cadourile de la nași pentru botezul copilului sunt perfecte pentru a celebra acest moment special cu puțin stil. De la la haine și accesorii, vei găsi o mulțime de opțiuni pentru a-ți surprinde cumetrii și a-i face să se simtă speciali. Bucură-te de aceste idei cadouri de la nași de botez speciale și dăruiește cadouri de neuitat pentru această zi specială.

Botezul este un eveniment important în viața unui copil după naștere. Se crede că un copil poate fi botezat încă din a 40-a zi de la naștere și va avea mentori spirituali: nașa și nașul. Aceștia sunt însărcinați cu dezvoltarea sufletului copilului și cu inițierea acestuia în valorile spirituale.

După botez, copilul primește un nou nume bisericesc și se va afla sub protecția unui înger păzitor. La botez sunt invitați doar cei mai apropiați oameni, care îi doresc copilului numai bine. Desigur, ca orice sărbătoare, botezul nu este lipsit de cadouri. Iată câteva idei pentru nași:

1. Haine de botez

Se crede că cele mai bune haine pentru botez sunt cele cusute de nașa însăși din materiale naturale și decorate cu broderii ortodoxe. Dar în zilele noastre nu este o problemă să cumperi un set de botez în orice magazin pentru copii, așa că nu mai este nevoie să lucrezi cu acul.

9 idei de cadouri de na nași pentru botezul unui copil
9 idei de cadouri de la nași pentru botezul unui copil

2. Icoană

De obicei, băieții primesc o icoană a lui Nicolae Făcătorul de Minuni, iar fetele o icoană cu Sfânta Fecioară Maria. O Biblie, pe care copilul dvs. o poate citi când va crește, este, de asemenea, o idee bună.

3. Suveniruri

Puteți să-i oferiți copilului dumneavoastră ceva care va fi interesant în viitorul apropiat, de exemplu un set de zornăitoare, o cutie muzicală sau un mobil. Întrebați-o pe mama ce lipsește.

Citeste si
Cum să alegi plicurile potrivite pentru corespondența ta

4. Sfânta Cruce

Nu trebuie să cumpărați bijuterii din metale prețioase pentru bebelușul dvs. și cu atât mai puțin un lanț mare: unul simplu de argint și un fir simplu sunt suficiente. Crucea este cel mai adesea oferită de naș.

5. Lingură și ceașcă de argint

Pe lângă funcția decorativă, obiectul este și util: argintul dezinfectează apa, omorând germenii, tot ce trebuie să faci este să lași lingura în lichid câteva ore.

9 idei de cadouri de la nași pentru botezul unui copil
Covorașele și jucăriile de dezvoltare reprezintă un cadou minunat pentru un nou-născut. 9 idei de cadouri de la nași pentru botezul unui copil

6. Un covoraș de activități

Un covoraș de activități conține suporturi verticale pe care sunt amplasate zornăitoare. Bebelușul se va uita la ele și le va trage, dezvoltând abilitățile motorii fine și coordonarea, atenția.

7. Un leagăn electric

Un leagăn electric poate ajuta la ușurarea sarcinii mamei și la distracția copilului. Copilul va adormi bine, iar majoritatea modelelor au muzică și jucării.

8. Scaun auto

Alegeți un scaun auto cu scaun anatomic și o nacelă. Un scaun clasic ar putea să nu se potrivească unui bebeluș cu o coloană vertebrală slabă în poziția așezat.

9f360c5a 55
Cel mai bine este să alegeți un cadou împreună cu mama copilului. instrucție 1

9. Cărucior de copii

Este mai bine să discutați achizițiile mari cu părinții copilului pentru a alege culoarea, diametrul roților, pentru a cunoaște importanța accesoriilor pentru mamă (geantă, suport de pahare etc.).

Alegerea unui cadou este un moment de responsabilitate. Dacă nu sunteți sigur de ceea ce va beneficia cu adevărat finul dumneavoastră, puteți opta pentru opțiunea clasică a banilor în plic. Sunteți acum pe locul doi după părinți în ceea ce privește importanța pentru copil.

Taina Botezului: ce trebuie să știe părinții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Închideți
Închideți Coșul Meu
Vizualizat Recent Închideți
Închideți
Închideți
Categorii
Deschide chat
💬 Nevoie de ajutor? Scrie aici..
Salut 👋
Putem să vă ajutăm?