8 Temeri ale mireselor: probleme și soluții

8 Temeri ale mireselor: probleme și soluții

Dacă ești mireasă și simți că ai prea multe temeri înainte de nunta ta, atunci acest articol este pentru tine. Descoperă ce cele mai comune 8 temeri ale mireselor sunt și cum să le rezolvi. Aici vei găsi soluții la problemele tale și vei putea să te bucuri de nunta ta fără frici. Citește acest articol pentru a învinge temerile tale și bucură-te de cea mai frumoasă zi din viața ta!

Temeri ale mireselor

Frica și îngrijorarea întunecă anticiparea petrecerii într-un fel sau altul pentru aproape toate miresele. Oricât de calma și încrezătoare ați fi, gândurile negre vă pot veni în minte.

Oaspeților nu le va plăcea nunta

9f360c5a 97
8 Temeri ale mireselor: probleme și soluții

Gândiți-vă la invitații dvs. și la confortul lor este absolut corect. Având grijă ca nunta ta să fie confortabilă, distractivă, interesantă, își va face treaba – invitații vor aprecia cu siguranță acest lucru și îți vor fi recunoscători.

Cu toate acestea, nu trebuie să uitați că nunta voastră este în primul rând petrecerea voastră și că este imposibil să mulțumiți pe toată lumea. Principalul lucru este ca această zi să treacă în conformitate cu principiile și dorințele tale. Este genul de vacanță care îți va lăsa amintiri plăcute în suflet pentru mulți ani de acum încolo.

Nu încercați să mulțumiți pe cineva călcând pe dorințele dumneavoastră – aceasta este o rețetă pentru dezamăgire. Pe de altă parte, dacă vă doriți ceva ieșit din comun, ceva ce doar un cerc restrâns de oameni (sau doar voi doi) ar înțelege, luați în considerare posibilitatea de a vă organiza nunta fără invitați multi sau într-un cerc foarte “select”. Acest lucru este mai bine pentru dumneavoastră și pentru toți ceilalți.

Mirele nu va veni

9f360c5a 96
8 Temeri ale mireselor: probleme și soluții

În lumea de astăzi, este greu de imaginat această situație – multe cupluri înainte de nuntă nu au trăit împreună timp de un an și, în general, acum se obișnuiește să te căsătorești după ce ai ajuns să cunoști bine bărbatul și poți avea încredere în el.

Dar teama de a fi lăsat singur la altar nu a devenit depășită. Vrem să le liniștim pe mirese: mirele tău a luat deja o decizie înainte de a te cere în căsătorie. Mai mult – nu a fugit în timpul pregătirilor lungi și costisitoare ale nunții. Ceea ce înseamnă că șansele ca el să dispară “chiar în acea zi” sunt nule.

Dacă teama încă va chinuie, abandonați obiceiurile tradiționale separate și începeți ziua nunții împreună – veți fi siguri că mirele nu va pleca nicăieri și nu se va pierde pe drumul spre voi.

Scapă inelul in biserică

9f360c5a 92
8 Temeri ale mireselor: probleme și soluții

Semnul scaparii verighetei la altar amenință cu nenorociri în viața de familie. Pentru a scăpa de frica obsesivă de semne, înțelegeți că toate superstițiile nu au origini mistice, ci destul de logica. De exemplu, prezicerea despre faptul că este imposibil de vărsat sarea vine din vremurile în care sarea valora mai mult decât aurul. La fel se întâmplă și cu superstițiile de nuntă, care sunt în număr infinit.

Citeste si
Cum să alegi un fotograf pentru nunta ta?

Așadar, cel mai bun sfat este să ignori toate superstițiile, să te relaxezi și să te bucuri de ziua ta. Nu vă convingem? Învinge o superstiție cu alta. Dacă inelul cade, înfășurați un șnur alb prin el și apoi ardeți-l. Vă asigurăm că vă va ajuta 100%! :))))

Murdărirea rochiei

9f360c5a 100
8 Temeri ale mireselor: probleme și soluții

Da, rochia albă ca zăpada a miresei este destul de ușor de murdărit. Dar dacă urmați câteva reguli simple, rochia dvs. va fi bine:

  • Beți numai băuturi clare
  • Evitați consumul mare de alcool
  • Alimentele trebuie să aibă un conținut scăzut de grăsimi și o formă confortabilă (dacă este vorba de dulciuri sau gustări mâncate cu mâinile)
  • Stai departe de fântâna de ciocolată și de oaspeții beți
  • Toamna și primăvara, evitați o rochie cu o trenă lungă
  • Luați cu dumneavoastră șervețele umede și un creion anti pete, pentru orice eventualitate, deoarece acestea vă pot ajuta să îndepărtați petele minore

Bătaie sau scandal

9f360c5a 93
8 Temeri ale mireselor: probleme și soluții

În lumea civilizată de astăzi, certurile la nunți sunt mai degrabă excepția decât regula. Cu toate că, desigur, se întâmplă scandaluri. Dacă vă temeți de așa ceva, întrebați-vă care sunt șansele ca temerile dumneavoastră să nu fi apărut din senin: vă dați seama că unii dintre invitați s-ar putea comporta necorespunzător și să vă strice petrecerea. (Este posibil chiar să fi avut o experiență nefericită – cum ar fi o nuntă sau unele dintre rudele dumneavoastră)

Cea mai bună opțiune este să nu invitați deloc această persoană: veți economisi nervii și nu vă veți strica ziua fericită. Este imposibil să refuzi o invitație? Rugați-i pe prietenii dvs. care beau puțin să supravegheze oaspetele “suspect” și, dacă este necesar, escortați-l rapid afară.

Este posibil ca invitații să fie, în general, oameni de treabă, dar să existe un conflict de lungă durată între unii dintre ei, care se poate manifesta la nuntă. Aici este momentul în care organizatorul este util.

Ar trebui să fie avertizat în prealabil cu privire la toate capcanele: faceți o listă cu subiectele care nu trebuie abordate și cu persoanele care trebuie “supravegheate”. Un șef bun de sala bună nu va permite certurile și va face ca toată lumea să se simtă confortabil în timpul sărbătorii.

Citeste si
Pregătirea pentru o nuntă în 2023

Vremea va fi rea

9f360c5a 98
8 Temeri ale mireselor: probleme și soluții

Chiar dacă organizați o nuntă în timpul verii, nimeni nu este imun la capriciile vremii. Vă este teamă că plimbarea și ședința foto planificate vor fi imposibile, că frumoasa ceremonie în aer liber va fi întreruptă, iar invitații vor trebui să se ascundă de ploaie sub cel mai apropiat copac în loc să se bucure de aer liber.

Care este soluția? Nu este nevoie să fiți nervos să verificați prognoza meteo în fiecare zi. Pregătiți un plan B în caz de ploaie, frig, vânt, etc. Gândiți-vă unde puteți muta ședința foto și ceremonia.

Pentru petrecere, închiriați un cort sau un baldachin și puneți la dispoziție pistoale termice. Sau pur și simplu cumpărați pantofi impermeabili, oferiți umbrele și păturică pentru invitați și faceți-vă poze în ciuda vremii.

Fotografiile vor fi excentrice, amuzante și foarte romantice. Principalul lucru de reținut – fericirea ta nu este împiedicată de vreme!

Nu este suficienta mâncare sau băutură

9f360c5a 95
8 Temeri ale mireselor: probleme și soluții

Această teamă cuprinde aproape toate miresele. Și aproape întotdeauna se dovedește că entuziasmul a fost în zadar! Meniurile de la restaurante sunt concepute pentru a se asigura că oaspeții sunt cu siguranță sătui. 1,5 kilograme de mâncare (inclusiv dulciuri și prăjituri) sunt mai mult decât suficiente pentru un banchet de 7 ore (și vor mai rămâne resturi!).

Dacă seara va dura mai puțin, ar trebui să comandați mai puțină mâncare (luați aproximativ 200 de grame pe oră). Și ceea ce este de dorit este o varietate de meniu: puneți accentul nu pe mâncăruri calde, ci pe gustări – carne, pește, legume, murături, salate etc..

Apropo de băuturi, există multe calculatoare de alcool foarte precise disponibile online – folosiți-le. Asigurați-vă că aveți grijă nu numai de alcool, ci și de băuturile răcoritoare – ar trebui să fie din belșug, mai ales vara (cel puțin 1,5 litri de persoană). Apa trebuie să fie suficientă atât pentru invitați, cât și pentru asistenți (fotograf, videograf, prezentator etc.)

Lucruri mici uitate

9f360c5a 99
8 Temeri ale mireselor: probleme și soluții

Multe mirese sunt foarte îngrijorate că în vârtejul evenimentelor vor uita să aducă un lucru mic la nuntă: luciu de buze, cutie de bani, jartieră – orice. Uneori, teama de a uita ceva se transformă în panică: mireasa începe să-și amintească frenetic de ce ar mai avea nevoie, întrebând pe forumuri “cine a uitat ce la nuntă”. Dacă este vorba despre dumneavoastră – citiți cu atenție:

  • Relaxați-vă: nunta nu va fi ruinată din cauza unui mic detaliu. Invitații nu vor observa nimic, iar ceremonia nu va avea de suferit. Fleacurile sunt fleacuri de care se poate renunța cu ușurință. Sărbătoarea va avea loc în orice caz, iar modul în care va fi – depinde doar de starea ta de spirit!
  • Faceți o listă. Începeți să o pregătiți din timp și, de fiecare dată când vă amintiți ceva important, adăugați elemente la ea. Până în ziua nunții, veți avea o listă de verificare a lucrurilor de care veți avea nevoie – bifați-o și nu veți uita nimic.
  • Pentru a nu crea o grabă inutilă dimineața, puneți toate obiectele mici din seara respectivă în pungi sau cutii și semnalizați unde se află. Puneți pungile într-un loc vizibil.
  • Dacă este posibil, trimiteți din timp o parte din articolele necesare la restaurant. În ziua nunții, luați cu dumneavoastră doar strictul necesar.
Citeste si
5 Ritualuri de auto-îngrijire înainte de nuntă pentru a vă relaxa și a vă re-energiza

Toate miresele sunt neliniștite înainte de nuntă. Dar nu lăsați temerile să vă strice bucuria: căutați soluții la probleme în loc să vă faceți griji inutile. Și să știi asta: nunta ta va fi uimitoare! Asta e sigur. Am verificat ;)

Citește si…

Când să faci nunta, vara sau iarna? Cum este mai bine pentru tine.
Decor de nuntă, cum alegeți corect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Închideți
Închideți Coșul Meu
Vizualizat Recent Închideți
Închideți
Închideți
Categorii
Deschide chat
💬 Nevoie de ajutor? Scrie aici..
Salut 👋
Putem să vă ajutăm?