Cele mai romantice 20 de melodii de nuntă la pian

Cele mai romantice 20 de melodii de nuntă la pian

Alegerea muzicii de nuntă perfecte poate fi greu de realizat. Pentru un moment romantic in cadrul ceremoniei, aceste cele mai romantice 20 de melodii de nunta la pian sunt o buna optiune. Fiecare piesa este special selectata pentru a oferi momente magice si emotii intense, alaturi de partenerul tau. Muzica de nunta la pian ofera eleganta si sentimente de dragoste si speranta, ceea ce face ca aceasta sa fie una dintre cele mai bune alegere pentru muzica evenimentului tau.

Pe lângă decorațiunile uimitoare și aranjamentele florale elaborate, muzica de nuntă este un alt element al zilei mari, care ajută cu adevărat la stabilirea scenei și a atmosferei pentru această ocazie. Pe lângă cântecele de nuntă pentru cvartet de coarde, cântecele de nuntă la pian, în special, îmbunătățesc tonul și experiența cuplului și a invitaților lor, de la ceremonia de nuntă, la procesiune și reculegere, până la primul dans și recepția de nuntă.

Dacă ești nedumerit cu privire la ce cântece de nuntă cu pian să alegi pentru ziua nunții tale, asta este pentru tine. Mai jos, găsiți 20 de cântece de dragoste care reprezintă o muzică de pian magică pentru ziua nunții dumneavoastră, indiferent dacă aveți o nuntă tradițională sau o celebrare unică.

Considerați această listă de redare a nunții dumneavoastră. Acum, tot ce trebuie să faceți este să o împărtășiți cu pianistul dvs. pentru ca acesta să poată da viață acestor cover-uri pentru pian. Tu, partenerul tău, petrecerea de nuntă și invitații tăi veți fi încântați.

„If I Ain’t Got You”, Alicia Keys

Versuri pe care le vei iubi: „Unii oameni vor totul/Dar eu nu vreau nimic deloc/Dacă nu ești tu, iubito/Dacă nu te am pe tine, iubito/Dacă nu te am pe tine, iubito/Câțiva oameni vor inele cu diamante/Câțiva vor totul/Dar totul nu înseamnă nimic/Dacă nu te am pe tine, da”

Dacă sunteți în căutarea unei piese de pian care lasă cu adevărat clapele (de pian) să strălucească, nu căutați mai departe de această piesă romantică R&B de pe albumul ei, The Diary of Alicia Keys.

„Perfect”, Ed Sheeran și Beyonce

Versuri pe care le vei iubi: „‘Cause we were just kids when we fell in love/Not knowing what it was/I will not give you up this time/But dar dragă, doar sărută-mă încet/Your heart is all I own/And in your eyes, you’re holding mine”

Nu poți avea o listă cu cele mai bune cântece de nuntă fără Ed Sheeran, care are un talent aparte pentru a crea cele mai romantice melodii. Acest cântec extrem de popular pentru primul dans a fost un hit pentru nunți de ani de zile, dar noi pariem că va rezista cu adevărat testului timpului în ceea ce privește cântecele de dragoste.

„Thinking Out Loud”, Ed Sheeran

Versuri pe care le vei iubi: „So honey now/Take me into your loving arms/Kiss me under the light of a thousand stars/Place your head on my beating heart/I’m thinking out loud/Maybe we found love right where we are”

Din nou, Ed Sheeran nu poate greși când vine vorba de cântece de dragoste. Dacă totuși doriți să includeți cântecele sale în ziua nunții, dar mai degrabă săriți peste „Perfect”, acest cântec este o opțiune excelentă.

„Can’t Help Falling In Love”, Elvis Presley

Versuri pe care le vei iubi: „Wise men say/Only fools rush in/But I can’t help falling in love with you/Shall I stay?/Would it be a sin/If I can’t help falling in love with you?”

Fie că este pentru primul dans pe ringul de dans sau pentru a fi cântat în timpul recepției de nuntă, „Can’t Stop Falling In Love” este o alegere populară dintr-un motiv: este un clasic.

„All of Me”, John Legend

Versuri pe care le vei iubi: „Ce m-aș face fără gura ta isteață?/Atrăgându-mă înăuntru și tu dându-mă afară/Tu m-ai făcut să-mi învârt capul, fără glumă/Nu pot să te prind în jos/Ce se întâmplă în acea minte frumoasă/Sunt în călătoria ta magică și misterioasă/Și sunt atât de amețit, nu știu ce m-a lovit/Dar voi fi bine”

Frumosul cântec al lui John Legend (scris pentru soția sa Chrissy Teigen) este în fruntea listei de cântece pentru primul dans versurile sale sincere și muzica superbă de pian.

„Can You Feel the Love Tonight”, Elton John

Versuri pe care le vei iubi: „And can you feel the love tonight?/It is where we are/It’s enough for this wide-eyed wanderer/That we got this far/And can you feel the love tonight/How it’s laid to rest?/It’s enough to make kings and vagabonds/Believe the very best”

Acest frumos clasic din filmul The Lion King nu se demodează niciodată. Este o alegere deosebit de romantică pentru cuplurile care iubesc Disney.

„I’m Yours”, Jason Mraz

Versuri pe care le vei iubi: „Ei bine, deschide-ți mintea și vezi ca mine/Aplică-ți planurile și la naiba, ești liber/Scoate-te în inima ta și vei găsi/Iubire, iubire, iubire, iubire/Iubire, iubire, iubire/Ascultați muzica momentului, oamenii dansează și cântă/Suntem doar o mare familie/Și este dreptul nostru uitat de Dumnezeu să fim/Iubiți, iubiți, iubiți, iubiți, iubiți”

Citeste si
5 Ritualuri de auto-îngrijire înainte de nuntă pentru a vă relaxa și a vă re-energiza

Acest cântec amuzant și optimist este un cântec de reculegere excelent și sună deosebit de frumos pus pe muzică de pian.

„Isn’t She Lovely”, Stevie Wonder

Versuri pe care le vei iubi: „Isn’t she lovely?/Isn’t she wonderful?/Isn’t she precious?/Less than one minute old/I never thought through love, we’d be/Making one as lovely as she/But isn’t she lovely? Făcută din dragoste”

Adorăm acest clasic al lui Stevie Wonder ca melodie de procesiune la nuntă, dar funcționează foarte bine și ca melodie pentru primul dans.

„A Thousand Years”, Christina Perri

Versuri pe care le veți iubi: „Am murit în fiecare zi așteptându-te/Darling, don’t be afraid/I have loved you for a thousand years/I’ll love you for a thousand more”

Este posibil să recunoști acest cântec din saga de filme Twilight, dar nu trebuie să fii în echipa lui Jacob sau Edward pentru a iubi acest cântec și a-l interpreta în ziua cea mare.

„Somewhere Over the Rainbow” Israel Kamakawiwo’ole

Versuri pe care le vei iubi: „Somewhere over the rainbow/Way up high/And the dreams that you dreamed of/Once in a lullaby/Oh, somewhere over the rainbow/Bluebirds fly/And the dreams that you dreamed of/Dreams really do come true ooh-oh-oh-oh, oh-oh-oh-oh”

Dacă această melodie dulce și romantică vă sună familiar, probabil că ați auzit-o din filmul de succes „50 First Dates”

„Canon în Re”, Johann Pachelbel

Când vă gândiți la cântece clasice de nuntă, această piesă instrumentală a compozitorului german Johann Pachelbel este adesea prima care vă vine în minte. A fost un cântec de nuntă de nuntă de zeci de ani și nu dă semne de încetinire.

„Ave Maria”, Franz Schubert cu versuri de Beyonce

Versuri pe care le veți iubi: „AmgăsitRaiul pe pământ/ Tu ești ultima mea, prima mea/ Și apoi aud această voce înăuntru/Ave Maria”

Cuplurile care își doresc ca ziua nunții lor să fie infuzată cu melodii clasice pe care invitații lor le vor recunoaște și îndrăgi pot opta pentru „Ave Maria”

„Marșul nunții”, Felix Mendelssohn

Interpretat de obicei fără voce, „Marșul nunții” este cântecul pentru mersul pe culoar. Mai clasic de atât nu se poate.

„Corul nupțial”, Richard Wagner

Nu poți să auzi acest cântec și să nu te gândești „iată că vine mireasa”, deși de obicei este interpretat fără cântec. Este pentru totdeauna un cântec clasic de nuntă și o alegere excelentă pentru cântecul de intrare la mireasă.

„Just the Way You Are”, Bruno Mars

Versuri pe care le vei iubi: „When I see your face/There’s not a thing that I would change/’Cause you’re amazing/Just the way you are/And when you smile/The whole world stops and stares for a while/’Cause, girl, you’re amazing/Just the way you are”

Dulce și optimist, acest cântec este un câștigător. De asemenea, un fapt amuzant: a fost primul cântec de dans al lui Paris Hilton.

„How Deep Is Your Love”, Bee Gees

Versuri pe care le vei iubi: „Ibelievein you/You know the door to my very soul/You’re the light in my deepest, darkest hour/You’re my savior when I fall”

Adaugă acest cântec pe lista celor mai romantice cântece de nuntă din toate timpurile. Nu ai cum să dai greș cu acest hit al celor de la Bee Gees.

„Happy Together”, The Turtles

Versuri pe care le vei iubi: „Ican‘t see me lovin’ nobody but you/For all my life/When you’re with me, baby the skies/l’ll be blue/For all my life”

Luați în considerare această variantă minunată pentru marea voastră ieșire, odată ce ați devenit oficial un cuplu căsătorit și fericit împreună.

„Clair de Lune, L.32” Claude Debussy

Nu există nicio îndoială: „Clair de Lune” a lui Debussy creează scena iubirii. Fie că este pentru ceremonia de nuntă sau pentru recepție, este un cântec de nuntă la pian pe care nu veți regreta că l-ați avut în ziua voastră specială.

„You’re Still the One”, Shania Twain

Versuri pe care le vei iubi: „You’re still the one I run to/The one that I belong to/You’re still the one I want for life/You’re still the one that I love/The only one I dream of/You’re still the one I kiss goodnight”

Acest cântec de dragoste plin de suflet al lui Shania Twain este frumos ca un cover la pian. Este perfect pentru primul tău dans cu persoana pe care ai ales-o să fie The One.

„A Moment Like This”, Kelly Clarkson

Versuri pe care le vei iubi: „Amomentlike this/Some people wait a lifetime for a moment like this/Some people search forever for that one special kiss/Oh, I can’t believe it’s happening to me/Some people wait a lifetime for a moment like this”

Pentru un moment atât de special și de visat ca primul vostru dans ca și cuplu căsătorit, nu ne putem gândi la un cântec de nuntă cu pian mai potrivit.

CÂNTECE ȘI MUZICĂ DE NUNTĂ

De la baladele rock clasice la hiturile pop din zilele noastre, aceste cântece de nuntă cu dans lent sunt perfecte pentru a vă legăna pe ringul de dans.

Melodiile optimiste sunt excelente pentru a da startul petrecerii, dar nu putem nega faptul că melodiile de dans lent la nuntă sunt la fel de importante când vine vorba de a avea o listă de redare de nuntă de neuitat.

Citeste si
Cum să faci un aranjament floral pentru nuntă

De la primul vostru dans ca proaspăt căsătoriți până la dansurile părinților, există câteva momente importante la recepția de nuntă în care o melodie mai lentă este mai potrivită. Aceste melodii de dans lent pot fi redate în timpul recepției și pe tot parcursul restului zilei tale speciale pentru a crea atmosfera și a scoate la iveală toate sentimentele.

„How Sweet It Is (To Be Loved By You)” de Marvin Gaye

Invitații de toate vârstele vor fi gata să se ridice de pe scaune și să intre pe ringul de dans imediat ce această melodie iconică Motown începe să cânte. Este, de asemenea, fantastică pentru a cânta pe ringul de dans.

„Into the Mystic” de Van Morrison

Acest cântec soft rock are ceva atât de romantic și de dulce. Dacă nu îl folosiți pentru primul dans, puneți-l mai târziu în timpul recepției și invitați toate cuplurile să vi se alăture pe ringul de dans.

„The One” de Shakira

Schimbând-o de la hiturile ei obișnuite cu ritmuri rapide, acest cântec de dans lent pentru nuntă are flerul obișnuit al Shakirei pe care îl iubim, dar cu un vibe romantic, mai tonic.

„All of Me” de John Legend

Acest cântec va rămâne în istorie ca fiind unul dintre cele mai populare cântece de nuntă din toate timpurile. La aproape 10 ani de când a fost lansat, „All of Me” încă ne face pielea de găină cu pianul senzual și versurile dulci.

„Can’t Help Falling in Love” de Elvis Presley

Încheie-ți ziua nunții tale de basm cu acest cântec iconic din Speak Now (originalul va trebui să fie suficient până când vom avea versiunea lui Taylor, desigur). Este o alegere ultra-romantică dacă ai știut că partenerul tău de cuplu este „alesul” imediat ce v-ați cunoscut.

„When I Fall in Love” de Michael Bublé

Versiunea lui Michael Bublé a acestei melodii din anii 1950 (înregistrată inițial de Nat King Cole) este melodia perfectă pentru a vă legăna pe ringul de dans ca proaspăt căsătoriți.

Versurile sunt simple și la obiect: „Când îmi voi da inima va fi complet / Sau nu-mi voi da niciodată inima / Și în momentul în care pot simți că și tu simți la fel / Este atunci când mă îndrăgostesc de tine”

„I Don’t Want to Miss a Thing” de Aerosmith

Fie că alegi acest hit al trupei Aerosmith pentru primul dans sau îl folosești ca melodie de dans pentru aniversarea nunții pentru invitații tăi căsătoriți, mesajul despre cum să te bucuri de fiecare clipă cu partenerul tău este întotdeauna relevant.

„If I Ain’t Got You” de Alicia Keys

Dacă sunteți în căutarea unor opțiuni R&B, este greu de depășit acest cântec de dans lent pentru nuntă (chiar și la aproape două decenii de la lansare). „If I Ain’t Got You” nu are nevoie de nicio explicație-adăugați-l la lista de redare pentru nuntă pentru un favorit plin de suflet, care să placă mulțimii.

„The Way You Look Tonight” de Frank Sinatra

Puneți-vă la punct abilitățile de dans de societate și pregătiți-vă să vă învârtiți pe ringul de dans pe acest clasic jazzy al lui Frank Sinatra.

„Amazed” de Lonestar

Când ești căsătorit, poate fi ușor să treci cu vederea micile momente, cum ar fi să vă sunați pur și simplu unul pe celălalt pentru a vă spune ceva dulce. Acest cântec de dans lent de nuntă este despre cum să vă arătați dragostea chiar și atunci când nu sunt implicate cadouri sofisticate, sărbători sau alte ocazii.

„Stand by Me” de Ben E. King

Dacă tu și partenerul tău v-ați sprijinit reciproc prin suișurile și coborâșurile vieții, „Stand by Me” este o alegere deosebit de emoționantă și plină de semnificație pentru un cântec de prim dans.

„Your Song” de Elton John

Versurile acestei melodii nu reușesc niciodată să dea apă la moară. Mesajul piesei „Your Song” este unul dulce și simplu: viața este minunată pentru că ai întâlnit și te-ai căsătorit cu persoana pe care o iubești – și ce altceva mai contează cu adevărat?

„10,000 Hours” de Dan + Shay ft. Justin Bieber

Acest cântec pop-country despre cum să iubești pe cineva pentru tot restul vieții tale ne prinde de fiecare dată. Puncte bonus pentru Dan + Shay și Justin Bieber pentru că și-au inclus soțiile în adorabilul videoclip.

„When a Man Loves a Woman” de Percy Sledge

Alege acest cântec R&B plin de suflet pentru ultimul dans, pentru a încheia seara într-o notă romantică și senzuală.

„L.O.V.E.” de Nat King Cole

Cunoscută pentru că este una dintre cele mai bune melodii de dragoste din toate timpurile, aceasta este o piesă care trebuie neapărat adăugată la lista de redare pentru ora de cocktail sau pentru recepție.

„Thinking Out Loud” de Ed Sheeran

Acest cântec a fost făcut pentru dans lent, de preferință cu multe învârtiri implicate. „Thinking Out Loud” a dominat scena muzicii de nuntă în urmă cu câțiva ani și este încă unul dintre cele mai populare cântece de prim dans pentru cupluri.

„Remember When” de Alan Jackson

Dacă vrei cu adevărat să verși o lacrimă sau două, nu căuta mai departe de „Remember When” de Alan Jackson. Această melodie country clasică spune povestea unui cuplu care se îndrăgostește și îmbătrânește împreună. Poate cineva să ne dea, vă rog, șervețelele?

Citeste si
3 Moduri de a economisi bani la nunta ta fără a pierde calitatea
„Coming Home” de Leon Bridges

Cu un sunet plin de suflet, inspirat de Motown, acest cântec de dans lent este ideal pentru oricine dorește să echilibreze stilul modern cu tradiția atemporală. Ne place versiunea de studio a lui Leon Bridges, dar credem că și o interpretare live de către o trupă de jazz ar suna uimitor.

„Just the Way You Are” de Billy Joel

Acesta este unul dintre cântecele noastre preferate de dans lent la nuntă. „Just the Way You Are” a lui Billy Joel este un clasic al anilor ’70, cu un mesaj simplu: acceptarea și iubirea cuiva pentru exact cine este. Despre asta este vorba în căsătorie, nu?

„Still the One” de Shania Twain

Pentru unii, drumul spre căsătorie seamănă mai degrabă cu un drum lent și sinuos decât cu un drum drept pe autostradă. „Still the One”, de Shania Twain, este un cântec perfect pentru un dans lent care prezintă călătoria iubirii.

Cu versuri precum: „Looks like we made it / Look how far we’ve come far we’ve come, my baby”, acest cântec este perfect dacă tu și soțul tău ați fost împreună dintotdeauna și în sfârșit o faceți oficial.

„Make You Feel My Love” de Adele

Versiunea originală a acestui cântec a fost scrisă și interpretată de Bob Dylan, dar nu putem rezista interpretării pline de suflet a lui Adele a acestui cântec de dans lent. Este romantic, clasic și pur și simplu frumos.

„You & Me” de Dave Matthews Band

DMB este cunoscută mai ales pentru jams instrumentale, pline de alămuri, dar cântecele lor acustice sunt la fel de antrenante. „You & Me” este un cântec de dragoste lent, dulce și sentimental, care este și puțin capricios.

„My Best Friend” de Tim McGraw

Tim McGraw și Faith Hill sunt unul dintre cele mai drăguțe cupluri muzicale, așa că ce ar putea fi mai bun decât un cântec de dans lent pe care l-a scris în onoarea soției sale? Versurile „I fall in love all over/Every time I look at you” (Mă îndrăgostesc peste tot/ De fiecare dată când mă uit la tine) sunt atât de dulci încât inimile noastre sunt în flăcări.

„Forever” de The Beach Boys

Ce obții când combini versurile simple și romantice cu sunetul melodic caracteristic al trupei The Beach Boys? Acest cântec, pe care probabil că l-am putea asculta pe repeat… pentru totdeauna.

„All My Tomorrows” de Frank Sinatra

Cupluri clasice, ascultați – nu se poate mai bine decât „All My Tomorrows” de Frank Sinatra. Dacă vreți să vă uimiți invitații interpretând un prim dans coregrafiat, acest cântec ar fi perfect pentru această ocazie.

„From the Ground Up” de Dan + Shay

Încearcă să nu plângi de fericire când auzi acest cântec – versurile pun în scenă un cuplu care este căsătorit de 65 de ani. Cu versuri precum: „Nu voi schimba pentru nimic viața pe care am construit-o / Te voi săruta de noapte bună și îți voi spune că te iubesc în continuare”, acesta este un cântec garantat lacrimogen.

„Forever Like That” de Ben Rector

Acest cântec este despre cum să rămânem împreună la bine și la rău. Tempo-ul lent se simte optimist și vesel cu ajutorul unor acorduri de chitară și a unor instrumente dulci de fundal.

„Stuck On You” de Lionel Richie

Dacă vă plac baladele din anii ’80, vă va plăcea „Stuck On You” de Lionel Richie. Este o piesă veche, dar bună, perfectă pentru un dans lent cu persoana iubită.

„Wonderful Tonight” de Eric Clapton

Acesta ar putea fi unul dintre cele mai bune cântece din toate timpurile. Este o alegere clasică pentru primul dans pentru cupluri, dar versurile sunt, de asemenea, foarte drăguțe pentru un cântec de dans tată-fiică. Un alt motiv pentru a-l iubi: „Wonderful Tonight” este melodia pe care Monica și Chandler dansează după ce se logodesc în serialul Friends.

„To the Moon and Back” de Luke Bryan

Acesta este unul dintre cântecele noastre lente preferate pentru dansurile părinților (dar ar fi și un cântec minunat pentru primul dans!). Versurile de încheiere „Yeah I’m gonna love you / All the way to the moon and back” ne prind de fiecare dată.

„Have I Told You Lately” de Van Morrison

Coverul lui Rod Stewart al acestui cântec este, de asemenea, câștigător în cartea noastră, dar nimic nu-l întrece pe originalul lui Van Morrison. „Have I Told You Lately” a fost unul dintre cântecele preferate la nuntă încă de la lansarea sa în 1989.

„I’ll Be Seeing You” de Billie Holiday

Dacă sunteți un fan Nicholas Sparks, veți recunoaște acest cântec din scena memorabilă de dans din The Notebook. Este o alegere atemporală care merge direct la inimă.

„Hold You in My Arms” de Ray Lamontagne

Acest cântec ne face fericiți încă de la început. Ne plac acordurile de chitară, mesajul despre dragostea necondiționată și versurile: „Aș putea să te țin în brațele mele / Aș putea să te țin pentru totdeauna”

„God, Your Mama, and Me” de Florida Georgia Line ft. Backstreet Boys

Este o alegere perfectă dacă sunteți un cuplu creștin, dar cu versuri precum: „Nimeni nu te va iubi mai mult decât / Dumnezeu, mama ta și eu / Fără condiții”, acest cântec ar putea fi cântat și în timpul unui dans al părinților.

„At Last” de Etta James

Când vine vorba de cele mai populare cântece pentru primul dans din toate timpurile, „At Last” este cu siguranță pe listă. Nu ne putem contrazice cu asta – chiar și notele de început ne dau fiori! Beyoncé a făcut un cover celebru al acestui cântec, dar nici măcar Bey nu poate întrece originalul.

Citește si…

Cum să scrii jurăminte de nuntă perfecte
Câte persoane ar trebui să invit la nunta mea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Închideți
Închideți Coșul Meu
Vizualizat Recent Închideți
Închideți
Închideți
Categorii
Deschide chat
💬 Nevoie de ajutor? Scrie aici..
Salut 👋
Putem să vă ajutăm?