Cum să vă distrați invitații la nuntă: clasic, creativ și o "listă neagră

Cum să vă distrați invitații la nuntă: clasic, creativ și o “listă neagră

Este puțin probabil ca cineva să conteste faptul că una dintre caracteristicile cheie ale unei nunți reușite este atmosfera. Atmosfera, stilul și impresia generală a petrecerii sunt create de multe detalii mici și mari – în special de programul de divertisment și de spectacol.

La urma urmei, nu doriți doar să vă hrăniți și să vă adăpați oaspeții, ci și să-i faceți să râdă. Astăzi, vă vom spune care este cea mai bună modalitate de a face acest lucru, iar tot ce trebuie să faceți este să o alegeți pe cea mai potrivită – clasică sau neconvențională. Și, bineînțeles, toate modalitățile posibile de a evita divertismentul “listei negre” – este la sfârșitul articolului!

Clasic

Muzica live

Una dintre cele mai bune tendințe străine, care este adoptată în mod activ în țara noastră. Muzica live este întotdeauna stimulantă, adecvată și îmbunătățește orice sărbătoare – principalul lucru este să alegeți repertoriul potrivit. Cea mai bună opțiune (deși costisitoare) este o trupă de cover-uri care va interpreta “live” hiturile tale preferate și va petrece toată noaptea pe scenă – un adevărat “concert în miniatură”!

Spectacole

Spectacolele sunt cea mai frecventă opțiune de divertisment la nunți. Spectacolele sunt foarte populare în special printre oaspeții care nu doresc să participe la concursuri, dar cărora le place să urmărească un program interesant. Iar varietatea opțiunilor de spectacole din zilele noastre este uimitoare:

 • Spectacole de dans (de la dansul din buric la balerine)
 • Spectacole muzicale (de la viori la tamtamos)
 • Standup, spectacole de comedie
 • Spectacol de nisip
 • Spectacol criogenic
 • Spectacol cu bule de săpun
 • Spectacole de circ
 • Spectacolul barmanului
 • Spectacole sportive (până la și inclusiv înot in piscina)
 • Spectacole similare
 • Spectacol de neon

În general, puteți să vă lăsați imaginația să zburde) Cu toate acestea, atunci când planificați programul nuntii, țineți cont de doi factori importanți:

 • Nunta nu ar trebui să se transforme într-un concert, iar invitații ar trebui să se concentreze în principal pe tinerii căsătoriți și pe sărbătoarea lor, nu pe scenă. Prin urmare, nu invitați o mulțime de artiști și programați programul la minut. Nu uitați că invitații vor să comunice între ei, cu dumneavoastră, să danseze – pentru toate acestea ar trebui să existe pauze. Dacă aveți un prezentator bun, puteți să vă mulțumiți cu două sau trei numere în timpul serii – nu vă veți plictisi. Ei bine, dacă economisiți bani, nu ar trebui să vă dedicați unui program extins – este mai bine să investiți într-un prezentator de calitate.
 • Divertismentul trebuie să se potrivească cu stilul și atmosfera generală a sărbătorii. Aveți o nuntă cu tematică rusească? Bine, acordeoniștii și țiganii din partidul tău vor fi mai mult decât potriviți. Dar pentru o sărbătoare clasică în stil european, nu atât de mult.

Trucuri

Citeste si
Nunțile în aer liber un ghid complet pentru

Văzând un magician, fiecare dintre noi devine un pic copil și speră la un miracol. Aceasta este o opțiune de divertisment excelentă pentru banchete și bufete, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Cel mai bine este ca spectacolul să fie interactiv – astfel încât magicianul să interacționeze în mod constant cu publicul, făcându-l parte din magie.

Cabină foto și video

f14e5fb5
Cum să vă distrați invitații la nuntă: clasic, creativ și o “listă neagră

Acest tip de divertisment a apărut pe scena nunților cu doar câțiva ani în urmă, dar a devenit deja un clasic. La început a fost vorba doar de fotografii, dar acum câștigă popularitate și cu videoclipuri. Varianta frumoasă, care va ajuta nu numai să vă distrați, ci și să păstrați momente memorabile: fotografiile gata pot fi adăugate într-un album de nuntă sau atașate la cartea de dorințe, iar felicitările video – pentru a viziona, de fiecare dată cu încărcătură pozitivă și starea de spirit a Zilei voastre.

Concursurile prezentatorului

Se poate spune că aceasta este cea mai demodată și arhaică variantă de divertisment la nuntă. Fără banalități și recuzită banală: prezentatorii moderni inventează “trucuri” noi în fiecare sezon – concursuri cu proiector, flash mob-uri, interacțiuni…

Trebuie doar să găsiți un prezentator demn și să discutați cu el despre dorințele dumneavoastră. Cu toate acestea, rețineți că este mai bine să nu faceți din concursuri singurul divertisment de la nuntă și să nu vă “diluați” programul de spectacol (a se vedea mai sus). În acest fel, nu vă veți obosi oaspeții și nu le veți da “pâine și circ” celor care nu participă la concursuri din principiu.

Creativ

Jocuri de societate

Da, nu greșești. Se pare că așezați invitații la bingo sau Monopoly este o idee destul de absurdă pentru o nuntă. Totuși, nu vă grăbiți să trageți concluzii pripite! În primul rând, este o formă excelentă (și practic gratuită) de divertisment la o nuntă cu bufet.

În al doilea rând, pentru oaspeții timizi, este o șansă de a se ocupa și de a se relaxa (la urma urmei, nu trebuie să concurați sub privirile întregii încăperi). Puteți crea zone cu diferite jocuri, astfel încât oaspeții să se poată juca orice doresc sau să încerce ceva nou. De asemenea, asigurați-vă că aveți mobilier confortabil și o tablă pentru a ține scorul.

Citeste si
Băuturi de nuntă: 5 noi tendințe la modă

Jocuri gigantice

c4ce09aa
Cum să vă distrați invitații la nuntă: clasic, creativ și o “listă neagră

Imaginează-ți un joc de tic-tac-toe în care zero este cât capul tău. Nu sunt pătrate de trei pe trei pătrate de caiet, intervalul este mult mai mare)))) Astfel, chiar și jocurile banale “din copilărie” devin distractive, atât native, cât și creative. Jenga, dame, Battleship, domino…. Din nou, o distracție grozavă pentru nunțile în picioare, precum și pentru sărbătorile în aer liber.

Jocuri de acțiune

26d7486c
Cum să vă distrați invitații la nuntă: clasic, creativ și o “listă neagră

Din ce în ce mai multe cupluri care sărbătoresc o nuntă de vară doresc să își petreacă ziua în aer liber, mai degrabă decât în interior. Dacă oaspeții tăi sunt o tinerețe veselă și nebună, cursele de ștafetă amuzante, săriturile în saci sau chiar pe o trambulină vor fi un adevărat punct culminant al distracției tale! Încurajați generația mai în vârstă să tragă la un poligon de tir sau să joace “jocul regilor” – cricket.

Șarade sau cuvinte încrucișate despre cuplu

O distracție care va fi pe placul nu numai al invitaților, ci și al tinerilor căsătoriți înșiși. La urma urmei, atât ghicitoarea, cât și indiciul le vor servi lor și poveștii lor de dragoste: Într-o ghicitoare, puteți codifica locul primei întâlniri, data cunoașterii etc.

Este o oportunitate pentru rude de a-și prezenta cunoștințele despre istoria relației dumneavoastră și pentru oaspeții de peste hotare de a descoperi această poveste. Apropo, o ghicitoare sau cuvinte încrucișate rezolvate pot fi schimbate cu o recompensă simbolică. Sau faceți un super-preț pentru persoana care rezolvă cel mai repede ghicitorile.

Ateliere de lucru

Cum să vă distrați invitații la nuntă: clasic, creativ și o "listă neagră
Cum să vă distrați invitații la nuntă: clasic, creativ și o “listă neagră

Faceți o activitate interesantă pe care ați dori ca oaspeții dvs. să o învețe (sau poate să o învețe singuri). Invitați un mentor să conducă atelierul și gândiți-vă la un loc de desfășurare, la recuzită și la spații de “lucru” pentru cei care doresc să participe. De exemplu, tu și invitații tăi ați putea organiza ateliere de caligrafie, broderie, florărie, cum să amestecați cocktailuri. Cu toate acestea, rețineți că un atelier nu trebuie să fie prea elaborat sau prea specific: scopul principal al acestuia nu este atât de mult de a învăța ceva nou, ci de a vă distra oaspeții și de a evoca emoții plăcute.

Lista neagră

Licitații

Părerile despre licitațiile de la nunți se împart, în general, în două tabere: cei care urăsc taxele în numerar și cei care habar nu au de necesitatea unei nunți fără ele. Cu toate acestea, vorbim despre o sărbătoare modernă – una care reunește două inimi iubitoare și pe cei mai apropiați oameni ai lor. Există loc pentru satisfacție…? Dacă obiectivul tău numărul unu este să “plătești” nunta, atunci poate că este mai bine să nu cheltuiești banii pentru sărbătoare, ci să-i păstrezi pentru nevoi mai importante?

Citeste si
Tipuri de nunti Ghid complet 9 tipuri

Mascote

O nuntă interesantă, elegantă și…. o mare mascotă. Mai degrabă două realități paralele, nu crezi? Lăsați păpușile de mimă pentru petrecerile pentru copii și promotorii de pliante și “cadourile de Crăciun” care oferă ca bonus un porc gigant stripper. Nu este loc pentru toate astea la o nuntă frumoasă!

Concursuri și travestiuri

Concursurile și travestiurile au devenit o pacoste, chiar și pentru cei care au râs de ele de zece ori (unii oameni trebuie să o facă o singură dată). Repertoriul de spectacole vulgare este enorm și vizează întotdeauna cele mai josnice instincte și ridiculizează individul.

Dacă nu-ți respecți oaspeții în această măsură – dă-i drumul și las-o pe prietena ta să spargă un balon în poala altui bărbat. Și dacă doriți o sărbătoare modernă – ocoliți gazda care poate chiar să menționeze astfel de concursuri.

Concursuri alcoolice și concursuri de “mâncare

Primul duce inevitabil la îmbătarea rapidă a invitaților (oare asta vă doriți?). Cele din urmă (cum ar fi “mănâncă ceva rapid”, mănâncă mai mult etc.) sunt nepotrivite pentru o nuntă – sărbătoriți dragostea, nu lăcomia.

Citește si…

9 Fapte despre nunți pe care probabil nu le știai
Invitații de nuntă: 7 tendințe la modă in 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul Meu
Închideți Vizualizat Recent
Categorii
Deschide chat
💬 Nevoie de ajutor? Scrie aici..
Salut 👋
Putem să vă ajutăm?