Invitații de nuntă: 7 tendințe la modă in 2023

Invitații de nuntă: 7 tendințe la modă in 2023

Organizarea unei nunți este un eveniment important și, în această privință, invitații de nuntă și-au câștigat statutul de element esențial. Află care sunt cele mai recente tendințe în materie de invitații de nuntă în 2023! Citește acest articol pentru a afla care sunt cele mai bune idei și modele de invitații de nuntă, ce culori să folosești și alte sfaturi utile pentru a crea invitații unice și frumoase pentru nunta ta! Nu rata ultimele tendințe și trenduri în materie de invitații de nuntă din 2023!

În ultimii ani, invitațiile de nuntă au evoluat de la banalele felicitări cu inele și trandafiri de la cel mai apropiat chioșc de ziare la adevărate capodopere de design. Și acest lucru s-a întâmplat dintr-un motiv întemeiat: miresele din ziua de azi își dau seama că o invitație nu este doar o bucată de hârtie, ci ceva care inițiază cu adevărat nunta în ochii invitaților.

Invitațiile nu numai că vă informează cu privire la data și ora sărbătorii, dar vă oferă și o idee despre ce vă puteți aștepta la nuntă – de la design până la dorințele dvs. cu privire la codul vestimentar, tipul de cadouri, posibilitatea de a vă aduce copiii și așa mai departe.

La fel ca în cazul oricărui detaliu modern de nuntă, există tendințe în designul invitațiilor.

1. Acuarelă

Nu este primul sezon la modă, dar tot nu renunță la poziții! Liniile neclare ale vopselelor de acuarelă arată nenumărate și incredibil de atrăgătoare, oferind decorului de nuntă o asemănare cu capodoperele marilor artiști. Acuarela este versatilă și va decora invitațiile atât pentru nunțile clasice în culori pastelate, cât și pentru cele mai îndrăznețe sărbători contemporane – trebuie doar să variați nuanțele și prezentarea.

d2b5ca33 62
Invitații de nuntă: 7 tendințe la modă in 2023

2. Caligrafie

Invitații de nuntă semnate de mână – ce poate fi mai intim și mai romantic în epoca internetului și a tehnologiei digitale? Nu degeaba caligrafia a cucerit la propriu lumea nunților și a devenit una dintre cele mai la modă tendințe! Inscripțiile caligrafice sunt întotdeauna unice – un artist le creează special pentru dumneavoastră. Cu ele, orice invitație va arăta modernă și elegantă, indiferent de fundal.

Citeste si
Lifehacks: Ce nu știai despre invitațiile de nuntă

Astfel de invitații nu au nevoie de nici un decor suplimentar – scrisorile scrise de mână sunt frumoase prin ele însele.

d2b5ca33 57
Invitații de nuntă: 7 tendințe la modă in 2023

3. Marginile aspre

Astfel de invitații arată ca niște bilețele care au fost găsite într-o sticlă găsită pe o plajă sau ca niște mesaje secrete care nu au avut timp să se ardă. Acestea arată misterios și romantic și, atunci când sunt combinate cu caligrafie, panglici de mătase și sigilii de ceară, sunt perfecte pentru o nuntă vintage sofisticată.

d2b5ca33 64
Invitații de nuntă: 7 tendințe la modă in 2023

4. Laconice

Tendința pentru nunțile laconice câștigă popularitate, iar designul felicitărilor de invitație nu a trecut neobservat. Nu este nimic ciudat la aceste cărți – claritatea și simplitatea domină, uneori chiar și cuvintele sunt înlocuite cu simboluri. Arată simplu, curat și foarte modern.

Tendința este folosită și într-un sens mai larg: în zilele noastre, decorarea excesivă a invitațiilor de nuntă este un ton rău clar, detaliile minimale sunt binevenite, iar modelele ornamentate și supraîncărcate sunt, dimpotrivă, demodate.

d2b5ca33 60
Invitații de nuntă: 7 tendințe la modă in 2023

5. Portrete pictate sau fotografii ale tinerilor căsătoriți

Astfel de invitații vor fi cu siguranță unice, mai ales dacă este prezentată o temă interesantă pentru o fotografie comună. Deși chiar și cele mai obișnuite fotografii de la cabina foto vor trezi emoții calde în rândul oaspeților.

Citeste si
Cum să alegi un fotograf pentru nunta ta?

Și iată mini-portrete de tineri căsătoriți, comandate special de artist – o tendință care este de mult timp populară în străinătate, dar care la noi în țară nu face decât să ia amploare. Astfel de invitații de nuntă arată un pic naiv, copilărește sincer și sincer și sincer.

d2b5ca33 63
Invitații de nuntă: 7 tendințe la modă in 2023

6. Hârtie închisă la culoare

Un exemplu perfect de abatere de la tradiție. Invitațiile pe hârtie grea de culoare închisă (chiar neagră) nu arată deloc sumbru, ci mai degrabă elegant și modern. Dacă adăugați caligrafie și aurire, invitațiile dvs. vor căpăta un aspect scump și aristocratic. Când oaspeții tăi vor primi invitația, vor avea chef de sărbătoare!

d2b5ca33 59
Invitații de nuntă: 7 tendințe la modă in 2023

7. Efecte metalice

Fie că este vorba de litere aurii în relief, hârtie argintie sau modele de culoarea cuprului, invitațiile de nuntă cu efect metalic sunt o tendință certă. Acesta poate fi stilizat în orice mod doriți: fanii stilurilor moderne vor opta pentru modele geometrice, în timp ce adepții clasicilor vor opta pentru litere caligrafice cu luciu metalic.

d2b5ca33 61

Citește si…

Cum să vă distrați invitații la nuntă: clasic, creativ și o “listă neagră
Bufet suedez la nuntă: puncte fine de organizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Închideți
Închideți Coșul Meu
Vizualizat Recent Închideți
Închideți
Închideți
Categorii
Deschide chat
💬 Nevoie de ajutor? Scrie aici..
Salut 👋
Putem să vă ajutăm?