Flori la nunta ta: 12 dintre cele mai în vogă soiuri de flori în 2023.

Flori la nunta ta: 12 dintre cele mai în vogă soiuri de flori în 2023.

Organizezi nunta anul acesta și nu știi ce flori la nunta ta să alegi? Uită de stres și descoperă cele mai în vogă soiuri de flori în 2023! Citește acest articol pentru a vedea care sunt cele mai potrivite flori pentru nunta ta și bucură-te de o ceremonie de vis! Descoperă cum să faci cea mai frumoasă nuntă cu ajutorul acestor 12 soiuri de flori.

Dacă aveți o nuntă de vară, este cu siguranță cel mai bun moment pentru flori. Sunt atât de multe și, indiferent dacă doriți să creați un aspect sofisticat, modern sau rustic cu flori sălbatice, există flori care se vor potrivi perfect cu estetica dvs. în timpul verii.

Soiurile standard, cum ar fi trandafirii și garoafele, sunt, bineînțeles, întotdeauna la vânzare, dar în lunile de vară puteți căuta și specimene luminoase, cum ar fi dalii sau floarea-soarelui. Cel mai bun lucru despre acest sezon este că este ușor pentru florărie să facă rost de flori, astfel încât buchetul tău va fi mai proaspăt și ai mai multe șanse să economisești bugetul pentru aranjamentele florale.

Iată 12 dintre florile noastre preferate care sunt perfecte pentru o nuntă de vară.

Gardenii

Gardeniile au un parfum puternic și dulce. Dimensiunea lor mare le face perfecte pentru butoniere, dar ar fi, de asemenea, o opțiune excelentă pentru un buchet elegant. Gardeniile sunt flori incredibil de fragile, pline de farmec sudic, și sunt disponibile doar în culorile alb sau crem.

Când încep să moară, petalele devin maro, așa că, atunci când alegeți aceste flori uimitoare, asigurați-vă că aveți în vedere un plan pentru depozitarea lor.

d2b5ca33 30
Gardenii. Flori la nunta ta: 12 dintre cele mai în vogă soiuri

Frezii

Freziile sunt cea mai frumoasă opțiune de flori sălbatice, deoarece fiecare tulpină are o multitudine de flori în formă de clopot. Sunt dulci, parfumate și absolut frumoase atunci când sunt combinate cu verdeață sau flori albe. Acestea sunt disponibile în alb, galben, portocaliu, roșu, albastru, roz și violet, dar puteți găsi și versiuni multicolore dacă doriți.

d2b5ca33 31
Frezii. Flori la nunta ta: 12 dintre cele mai în vogă soiuri

Orhidee

Orhideele sunt o opțiune uimitoare, elegantă și modernă. Nu numai că sunt disponibile într-o gamă bogată de culori, dar există nenumărate varietăți – orhidee în miniatură, orhidee uriașe și toate formele posibile imaginabile. Rețineți că fiecare soi are propriul său miros, de la plăcut la mucegai. Orhideele albe sunt tipice pentru buchetele de nuntă, dar sunt posibile și nuanțe de roz și mov.

d2b5ca33 32
Orhidee. Flori la nunta ta: 12 dintre cele mai în vogă soiuri

Iris

Irisul este asociat mai ales cu o nuanță vibrantă de liliac, dar are multe alte culori frumoase, cum ar fi roz, galben și alb. Unele sunt disponibile chiar în culori apus de soare sau ombré, ceea ce conferă fiecărei tulpini un caracter unic.

Citeste si
Câte persoane ar trebui să invit la nunta mea?

Unele varietăți sunt inodore, în timp ce altele pot emana un miros de fructe. Adăugarea irisului alb la un buchet ca accesorii de nunta conferă textură și finețe. În același timp, pentru o nuntă romantică, un astfel de buchet ar arăta superb și fermecător.

d2b5ca33 34
Iris. Flori la nunta ta: 12 dintre cele mai în vogă soiuri

Dalii

Cu forma lor excentrică și dimensiunile lor variate, daliile sunt potrivite pentru orice buchet. Acestea sunt ideale pentru luna august. Nu au miros, dar au o gamă largă de culori, de la roz delicat și burgundia închisă la portocaliu strălucitor și alb simplu. Puteți alege aceste flori pentru a crea o ambianță rustică.

d2b5ca33 33
Dalii. Flori la nunta ta: 12 dintre cele mai în vogă soiuri

Flori de câmp

Florile de câmp sunt drăguțe si pot adăuga culoare unui buchet. Culoarea cea mai frecventă este albastru deschis, dar nuanțele de roz, burgundia și alb sunt, de asemenea, comune. Aceste minunate flori delicată sunt perfecte pentru o nuntă informală, cu o atmosferă distractivă și visătoare.

d2b5ca33 35
Flori de câmp. Flori la nunta ta: 12 dintre cele mai în vogă soiuri

Lysianthus

Aceste flori sunt uneori privite cu dispreț, deoarece sunt adesea folosite ca “flori de umplutură”, dar există câteva specii de lisianthus cu adevărat magnifice. Unele sunt atât de rafinate încât ar putea fi confundate cu trandafirii. Iar nuanțele de mov, roz, alb și chiar verde îl fac o alegere potrivită pentru orice buchet. Florile de lysianthus nu au parfum, ceea ce le face ideale pentru cei cu nasul sensibil.

d2b5ca33 40
Flori la nunta ta: 12 dintre cele mai în vogă soiuri

Hortensii

Hortensiile se găsesc de obicei în aranjamente mai tradiționale, în special în alb și albastru, dar există și nuanțe uimitoare de roz, violet și chiar verde. Aceste flori sunt perfecte pentru o nuntă în stil petrecere în grădină și creează un sentiment de eleganță cu o notă de nostalgie.

d2b5ca33 41
Hortensii. Flori la nunta ta: 12 dintre cele mai în vogă soiuri

Tweedies

Micile și drăguțele tweedies sunt completarea perfectă pentru un buchet de flori albe sau de verdeață. Având un parfum dulce și ușor, tweedies ar fi o opțiune excelentă pentru o nuntă pe plajă sau pentru o sărbătoare în stil nautic pe malul lacului. Uneori sunt disponibile în roz și alb, dar albastrul deschis este cea mai populară culoare.

d2b5ca33 37
Tweedies. Flori la nunta ta: 12 dintre cele mai în vogă soiuri

Crizanteme

În funcție de tipul de crizanteme, aceste frumuseți seamănă cu dalii și dau buchete cu forme frumoase. Acestea pot fi găsite în nuanțe precum galben, portocaliu, alb, roșu, violet și roz – există o crizantemă pentru fiecare paletă de culori, iar parfumul lor este mai degrabă ierbos decât dulce.

d2b5ca33 38
Crizanteme

Floarea-soarelui

Floarea-soarelui strigă vară datorită nuanțelor și aspectului lor luminos și însorit. Sunt perfecte pentru o nuntă rustică, dar poți decora un buchet de floarea-soarelui cu verdeață sau alte flori viu colorate pentru a-i da un aspect mai sofisticat. Floarea-soarelui se găsește de obicei în nuanțe de galben, dar există și varietăți portocalii și roșii, toate cu un parfum ușor, natural.

d2b5ca33 36
Floarea-soarelui

Margarete

Cu culorile lor strălucitoare, vibrante și tulpinile foarte rezistente, margaretele sunt perfecte pentru nunțile de vară care necesită culori strălucitoare. Aceste flori clasice și fermecătoare radiază o atmosferă însorită de vară.

d2b5ca33 39
Margarete

Citește si….

10 Idei pentru a ține copiii ocupați la nuntă
5 Ritualuri de auto-îngrijire înainte de nuntă pentru a vă relaxa și a vă re-energiza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Închideți
Închideți Coșul Meu
Vizualizat Recent Închideți
Închideți
Închideți
Categorii
Deschide chat
💬 Nevoie de ajutor? Scrie aici..
Salut 👋
Putem să vă ajutăm?