nunțile în aer liber

Nunțile în aer liber un ghid complet pentru

полный гид по свадьбе на природе 1

Nunțile în aer liber – un ghid complet pentru. Cine vrea să stea în casă când afară este cald și însorit? Să respiri aerul de sub aparatul de aer condiționat când afară bate o briză plăcută? Sau să faci poze pe pereți când poți să îi înlocuiești cu păduri reale sau chiar cu marea?

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face în lunile mai calde este să vă organizați petrecerea afară. Dar nu uitați că, în afară de beneficiile evidente, nunțile în aer liber vin cu capcane care nu vă vor strica sărbătoarea decât dacă aveți un plan B pentru fiecare. Noi îți spunem care sunt capcanele și ce trebuie să faci în privința organizarii nunțile în aer liber.

полный гид по свадьбе на природе 2

Temperatura aerului

Naturii nu-i pasă dacă aveți o vacanță și dacă plănuiește să vă ofere un val de căldură de 30 de grade care nu se va transforma în unul mai răcoros până seara, cu siguranță o va face. Treaba ta este să te pregătești. SI la ce sa fim atenti cand organizam nunțile în aer liber?

Alege o rochie lejeră, nu te înghesui într-un corset strâmt și fuste bufante. Nu-l chinui pe mire cu un costum negru încins, lasă-l să aleagă ceva mai lejer. Găsește un loc răcoros, la umbră, pentru petrecere, astfel încât invitații să nu fugă de la nuntă sub soarele arzător după doar câteva ore. Nu așezați o masă cu dulciuri sau brânzeturi; conținutul ei se va scurge și va deveni impropriu pentru consum. Pregătește cu atenție nunta pe această vreme, așa că avem un ghid special pentru nunțile pe căldură, care prezintă tot ce trebuie să știi.

Nunțile în aer liber pot fi la fel de problematice la temperaturile scăzute. Acest lucru este valabil mai ales pentru celebrările din primăvară și toamnă, când vremea este imprevizibilă. Cu toate acestea, chiar și serile de vară pot fi răcoroase, așa că aveți grijă de caloriferele de exterior care pot fi închiriate dacă locul de desfășurare nu are propriile calorifere. Dacă nu este posibil să aduceți încălzitoare, cel puțin faceți provizii de suficiente plaje (ideal ar fi ca numărul de plaje să corespundă cu numărul de invitați).

dd5afab0

În primul rând, este posibil să vrei să-ți aranjezi părul – cu cât este mai simplu, cu atât este mai probabil să nu te trezești dezordonată la începutul ceremoniei.

Citeste si
9 Fapte despre nunți pe care probabil nu le știai

În al doilea rând, merită să vă fixați voalul la locul lui, astfel încât să nu zboare într-o direcție necunoscută. În al treilea rând, asigurați-vă că toate structurile de la petrecere sunt bine fixate pe pământ și nu vor cădea pe nimeni: acest lucru este deosebit de important în special pentru arcul de recepție, zona foto și fundalul de la masa tinerilor căsătoriți

36ea106b

Ploaie

Cel care a venit cu ideea că natura nu are vreme rea nu s-a căsătorit pe o ploaie torențială.

La ce sa fim atenti cand organizam nunțile în aer liber? O ploaie ușoară nu face rău nimănui și este considerată un simbol al unei căsnicii fericite. O ploaie torențială vă poate aduce multă fericire mai târziu, dar vă va cauza o mulțime de probleme în ziua cea mare. Pentru a preveni acest lucru, pregătiți-vă din timp – avem un material detaliat despre nunțile pe ploaie.

4a05ca31

Soare

O nuntă în natură vă permite să vă bucurați de soarele cald, dar dacă acesta se transformă într-un monstru arzător, nimeni nu se va bucura de el. La ce sa fim atenti cand organizam nunțile în aer liber?

Depinde de tine să te asiguri că cea mai mare parte a petrecerii se petrece la umbră, unde nimeni nu riscă să facă insolație. Oferiți invitaților dvs. pălării ieftine sau umbrele de soare pentru acele momente fără umbră. Nu uitați nici de ochelarii de soare, în caz de raze puternice care orbesc.

Atunci când soarele apune și se instalează amurgul, s-ar putea să vă aflați subexpusă. Asigurați-vă că ajungeți devreme și noaptea pentru a vedea dacă există becuri, felinare sau lumânări care au nevoie de mai multă lumină.

În cazul lumânărilor, trebuie să fiți foarte atenți să nu provocați un incendiu. Multe locații interzic utilizarea acestora – este important să vă informați în prealabil despre acest lucru.

db02e51e

Insecte

Țânțarii sunt tovarăși fideli la nunți și sunt deosebit de abundenți în jurul corpurilor de apă.

La ce sa fim atenti cand organizam nunțile în aer liber? Așezați un repelent pentru insecte într-un loc vizibil pentru ca oaspeții și antreprenorii să îl folosească. Fiți atenți: Dacă vor fi copii la nuntă, plasați borcanele la înălțime, astfel încât să nu poată fi atinse de mânuțele care se duc la gură. Astfel de produse sunt foarte otrăvitoare!
Acarienii pot cauza la fel de multe probleme dacă organizați o petrecere în lunile mai și iunie, într-un loc cu mulți copaci. Este ideal să alegeți un loc care a fost tratat împotriva căpușelor (da, există!)

Citeste si
3 Moduri de a economisi bani la nunta ta fără a pierde calitatea

Dacă un astfel de tratament s-a dovedit a fi un lux inaccesibil pentru locul respectiv, cel mai bine este să alegeți o locație mai puțin periculoasă.

Acoperire

Atunci când optează pentru o nuntă în aer liber, mulți oameni nici nu se gândesc la acoperire și pe bună dreptate! La ce sa fim atenti cand organizam nunțile în aer liber?

În primul rând, aceasta determină ce pantofi veți purta dumneavoastră și invitații dumneavoastră – mersul pe tocuri pe un teren moale nu este distractiv pentru nimeni. În al doilea rând, lungimea rochiei de mireasă depinde de tipul de teren pe care veți merge.

Dacă podeaua este dură (lemn, asfalt, piatră), se face o lungime standard, pe care ți se va oferi atunci când îți vei potrivi ținuta în salon. Dacă este moale (pământ, iarbă), tivul va trebui să fie făcut cu 1-2 cm mai scurt.

9e1cb519

Plante periculoase

Multe plante din centrul Romaniei pot fi periculoase pentru toată lumea – de exemplu, butașul, care lasă arsuri grave pe piele. La ce sa fim atenti cand organizam nunțile în aer liber?

Verificați dacă există astfel de plante la fața locului și cereți să scăpați de ele, explicând motivul: este posibil ca proprietarii pur și simplu să nu fie conștienți de pericolele unei anumite flori sălbatice.
Pe lângă plantele care provoacă probleme tuturor invitaților, nunțile în aer liber sunt adesea incomode pentru persoanele care suferă de alergii. Fiind conștienți de particularitățile lor, aceștia iau de obicei cu ei tot ce au nevoie pentru o vacanță confortabilă, dar nu este nerezonabil să le reamintim acest lucru din când în când.

Multe persoane sunt alergice la animale (de exemplu, la cai), așa că, dacă există grajduri sau alte animale care locuiesc în apropierea locului de desfășurare a nunții, merită să vă înțelegeți cu proprietarii lor pentru a le ține departe de gard în ziua nunții.

de502d3b

Profitați la maxim de o nuntă în aer liber!

Ți-am prezentat tot ceea ce trebuie să iei în considerare cand organizam nunțile în aer liber, dar acum trecem la partea bună – lucrurile pe care le poți face doar în aer liber:
1. Dimineața unei mirese este mult mai blândă dacă are loc în aer liber, în razele blânde ale soarelui.

Citeste si
Cum să vă distrați invitații la nuntă: clasic, creativ și o "listă neagră

2. Un registru de interior nu arată la fel de festiv ca un loc frumos în aer liber.

3. Ședința foto a miresei și mirelui iese uluitoare doar în natură. Dovedită de experiență.

4. Natura este cel mai bun decorator de nunți! Este mult mai bine să profiți de ea decât să redecorezi acoperind podeaua de iarbă verde naturală cu un covor artificial.

5. Nu veți declanșa focuri de artificii sau un spectacol de artificii în nicio cameră: deocamdată, este cel mai spectaculos final de sărbătoare.

ghidul complet al nunților în aer liber 9
Fotografii : Pinterest

Citește si…

Decor de nuntă, cum alegeți corect
Pregătirea pentru o nuntă în 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Închideți
Închideți Coșul Meu
Vizualizat Recent Închideți
Închideți
Închideți
Categorii
Deschide chat
💬 Nevoie de ajutor? Scrie aici..
Salut 👋
Putem să vă ajutăm?