Plicurile personalizate revin la modă!

Plicurile personalizate revin la modă!


Plicurile personalizate au revenit în modă și reprezintă cea mai bună soluție de a vă promova afacerea. Acestea sunt încă un mod practic de a răspândi mesajul dvs. și de a-i convinge pe clienți să facă cumpărături. Descoperiți cum aceste plicuri personalizate vă pot ajuta să vă promovați afacerea și să obțineți rezultate excelente. Citiți acest articol pentru a afla cum să folosiți plicurile personalizate pentru a vă îmbunătăți promovarea!

Plicurile personalizate sunt folosite de majoritatea companiilor pentru toate tipurile de comunicare cu clienții lor actuali sau potențiali. Utilizarea poate fi administrativă sau comercială, iar personalizarea plicurilor cu o imagine sau cu logo-ul companiei este importantă. Imprimarea plicurilor, în ciuda utilizării tot mai frecvente a publicității online, nu este mai puțin populară. Așadar, suntem încântați să vă oferim toate opțiunile disponibile pentru comandă: Vezi aici: Plicuri Colorate

De ce să comandați plicuri personalizate ?

Plicurile personalizate revin la modă!
Plicurile personalizate revin la modă!

În era digitală, scrisorile au un efect publicitar deosebit. În cazul în care e-mailurile se pierd rapid în căsuțele poștale digitale, scrisoarea din cutia poștală este percepută ca fiind de înaltă calitate și este cu siguranță manipulată.

Profitați de acest lucru și imprimați-vă logo-ul pe un plic pentru a trimite clienților mailuri, invitații sau campanii de reduceri și pentru a crește rata de răspuns.

Sfaturi pentru personalizarea plicurilor:

 • Economisiți timp: Nu mai folosiți niciodată etichete de adrese și nu mai scrieți de mână adresele. Plicurile cu fereastră vă vor face să economisiți mult timp, în special în cazul trimiterilor mai mari. Este suficient să împăturiți formularul cu câmpul de adresă completat și să îl introduceți în plic, astfel încât să înlocuiască folia transparentă.
 • Alegeți opțiunea de bandă adezivă pentru a economisi și mai mult timp: îndepărtați banda adezivă și plicul este sigilat rapid, curat și sigur.
 • Îți plac clasicii? Vă recomandăm o calitate excelentă a hârtiei pentru plicul dumneavoastră perfect. Imprimarea pe hârtie offset de 120 g este soluția potrivită în acest caz. Această hârtie premium garantează rezultate excelente pentru text și imagini.
 • De asemenea, puteți tipări plicuri pe hârtie fină, care este deosebit de potrivite pentru invitații.
 • Aveți nevoie de plicuri color neimprimate? Acestea sunt disponibile într-un alb transparent elegant, precum și în verde mai proaspăt, galben însorit, albastru cobalt, roșu cireș și multe alte culori. Gândește-te la una și noi o vom găsi pe cea perfectă pentru tine.
 • Puteți folosi plicurile pentru a trimite orice obiect plat care nu trebuie să se îndoaie, făcând ca pungile poștale să fie ideale pentru broșuri sau cataloage. În plus, un plic C4 are dimensiunea B4, iar un plic C5 are dimensiunea B5.
Citeste si
Pregătirea pentru o nuntă în 2023

Ce ar trebui să fie tipărit pe plic?

9f360c5a 70
Plicurile personalizate revin la modă!

Desigur, companiile, agențiile și persoanele care desfășoară activități independente sunt încurajate să își achiziționeze propriile plicuri în diferite scopuri. Cu toate acestea, întrebarea pe care mulți oameni și-o pun pe bună dreptate este: ce ar trebui tipărit? Logic, propriul logo. Sau sloganul companiei dvs., în mod ideal în relief pe spate, unde se deschide de obicei plicul.

Alternativ, puteți folosi și citate amuzante sau desene relativ neutre, care vor interesa destinatarul scrisorii dvs. în conținut.

Țineți cont de aceste sfaturi data viitoare când comandați plicuri și impresionați cu produse de înaltă calitate, profesionale și atractive.

Citește si…

 • Pregătirea pentru o nuntă în 2023
  Pregătirea pentru o nuntă în 2023
 • Nunțile în aer liber un ghid complet pentru
  Cel mai bun lucru pe care îl puteți face în lunile mai calde este să vă organizați petrecerea afară. Dar nu uitați că, în afară de beneficiile evidente, nunțile în aer liber vin cu capcane care nu vă vor strica sărbătoarea decât dacă aveți un plan B pentru fiecare. Noi îți spunem care sunt capcanele și ce trebuie să faci în privința organizarii nunțile în aer liber.
 • Decor de nuntă, cum alegeți corect
  Pentru a transforma un loc obișnuit într-o adevărată sărbătoare de nuntă este nevoie de un […]
 • 8 Temeri ale mireselor: probleme și soluții
  Dacă vă pregătiți pentru o nuntă, puteți avea emoții și anxietăți. Acest articol vă va ajuta să înțelegeți 8 temeri ale mireselor care sunt comune și să vă ofere soluții pentru a vă ajuta să vă bucurați de momentul nuntii. Descoperiți cum să vă gestionați temerile și cum să vă bucurați de această zi specială.
 • Când să faci nunta, vara sau iarna? Cum este mai bine pentru tine.
  Alegerea sezonului potrivit pentru nunta ta poate fi dificila, Afla când sa faci nunta, vara sau iarna, avantajele si dezavantajele unei nunti de vara sau de iarna, pentru ca tu sa poti lua cea mai buna decizie pentru tine.
Băuturi de nuntă: 5 noi tendințe la modă
20 Cele mai haioase texte pentru invitații de nunta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Închideți
Închideți Coșul Meu
Vizualizat Recent Închideți
Închideți
Închideți
Categorii
Deschide chat
💬 Nevoie de ajutor? Scrie aici..
Salut 👋
Putem să vă ajutăm?