Băuturi de nuntă: 5 noi tendințe

Băuturi de nuntă: 5 noi tendințe la modă

Alegerea băuturilor potrivite pentru o nuntă poate fi o provocare. Află care sunt ultimele tendințe în materie de băuturi de nunta, astfel încât să creezi un eveniment memorabil. Acest articol te ajută să alegi cele mai potrivite băuturi pentru nunta ta, prezentând 5 noi tendințe în materie de băuturi de nuntă. Descoperă ce băuturi potrivite sunt în vogă și cum să le servesti pentru a crea o atmosferă specială.

Atunci când vine vorba de băuturile de nuntă, cel mai des ne gândim la alcool – tipurile și cantitățile acestuia. Cu toate acestea, într-o nuntă modernă, trebuie să acordați o atenție mult mai mare băuturilor – acestea pot fi un punct culminant interesant al petrecerii! În plus, nu numai gustul băuturii este important, ci și culoarea, porția, decorul.

Limonadă

Naturala, revigoranta, vibranta… Limonada este foarte distractivă! Dacă nunta dvs. are loc într-o zi călduroasă de vară, limonada rece este un deliciu pentru oaspeți și un adevărat punct culminant al bufetului.

Limonada este ideală pentru a fi servită în aer liber: este deosebit de bună pentru o nuntă distractivă pe plajă sau în pădure. Deși este o chestiune mai formală, limonada este întotdeauna binevenită.

Cum ar trebui să servim limonada? În primul rând, nu limitați neapărat băutura la o singură aromă – oferiți oaspeților 2-3 din care să aleagă. Amenajați un bar de limonadă independent: închiriați vase cu robinete, astfel încât oaspeții să își poată servi singuri băuturile.

Ulcioarele de sticlă sunt o altă opțiune. Limonada poate fi, de asemenea, turnată din timp – cutii speciale sau mini sticle cu paie sunt alternative la paharele obișnuite. Și, bineînțeles, limonada trebuie servită rece!

Băuturi de nuntă: 5 noi tendințe
limonada. Băuturi de nuntă: 5 noi tendințe

Cocteiluri cu nume specific

Alcoolic sau nu – decideți singur. Ideea este să vă creați propria rețetă de cocktail, să o numiți după cuplul vostru și apoi să o declarați băutura principală la nunta voastră! Cocktailul ales trebuie să se potrivească cu personalitatea și gusturile tinerilor căsătoriți, precum și cu stilul (și chiar cu paleta!) sărbătorii.

Citeste si
Cele mai bune 9 flori de nunta vara, potrivit florarilor

Dacă gusturile voastre sunt divergente și nu vă puteți decide asupra unei băuturi pentru doi, faceți două cocktailuri de firmă – unul mai ușor, “de fetiță” pentru mireasă și unul mai robust pentru mire (puteți face opusul.

Poți să ții ascunsă rețeta cocktailului tău (să-i lași pe toți să ghicească, pentru că este atât de cool sau o poți arăta în public și să inviți invitații să o amestece singuri. Merită să dați dovadă de imaginație atunci când serviți cocktailul, decorând paharele cu paie și bețișoare frumoase cu portretul/monograma voastră.

Apropo, un cocktail cu nume poate fi folosit ca băutură de bun venit și ca hartă a locurilor, scriind pur și simplu numele invitatului pe el.

Băuturi de nuntă: 5 noi tendințe
Cocteiluri. Băuturi de nuntă: 5 noi tendințe

Nu este un secret că nunțile de iarnă și de toamnă au un farmec aparte. Și ce mod mai bun de a sărbători decât cu o ceașcă de cacao caldă și parfumată într-o zi rece? Fără îndoială, ciocolata calda ca băutură de nuntă va atrage oaspeții dvs.: este atât de primitoare și caldă nu numai pentru corp, ci și pentru suflet.

Ciocolata calda aduce înapoi amintiri din copilărie și un sentiment de bunăstare hrănitoare, făcând ca sărbătoarea dvs. să fie cu adevărat magică! Se servește în căni mari, împreună cu bezele, frișcă, sirop de caramel și biscuiți. Sau preparați cocktailuri pe bază de cacao caldă pentru oaspeți – rafinate și neobișnuite.

Citeste si
Cum să alegi plicurile potrivite pentru corespondența ta

Pentru amintiri de nuntă, oferiți invitaților ceva artizanal handmade: umpleți borcane cu pudră de cacao, zahăr, bezea, chipsuri de ciocolată și cremă uscată. Rezultatul este o rețetă de cacao “stratificată” – trebuie doar să umpleți totul cu apă caldă și sunteți gata!

Băuturi de nuntă: 5 noi tendințe
Ciocolata calda. Băuturi de nuntă: 5 noi tendințe

Ceai cu gheață

Nu este un secret că ceaiul este una dintre cele mai populare băuturi. Din fericire, vă puteți bucura de el chiar și într-o zi călduroasă – doar faceți ceaiul rece! Nu, nu ne referim la ceaiul cu gheață, ci la o băutură minunată cu gheață, ierburi și lămâie.

Ceaiul cu gheață nu este doar delicios și natural, ci și minunat de răcoritor pe timp de caniculă. Și se servește într-un mod foarte asemănător cu limonada.

Băuturi de nuntă: 5 noi tendințe
Ceai cu gheata. Băuturi de nuntă: 5 noi tendințe

În țara noastră, berea nu este considerată o băutură de sărbătoare. Cu toate acestea, tendința este de a renunța la convenție și la patosul suplimentar la nunți, și de a alege o bere bună – o băutură foarte gustoasă și nu prea tare, care te ajută să te relaxezi și să te distrezi din belșug.

Berea este un adaos binevenit la căldura verii, deoarece este foarte răcoritoare. Nu uitați doar să vă asigurați că este bine răcită și gândiți-vă la o prezentare interesantă: sub forma unui bar cu diferite tipuri de bere și robinete, de exemplu, astfel încât oaspeții să își poată turna singuri băutura.

O idee neobișnuită este de a avea sticle de bere în cutii sau recipiente mari de gheață – de la simple găleți de tablă la…. o barcă sau o cadă de baie adevărată! Trebuie doar să știți că berea nu este o băutură pentru nunțile clasice.

Citeste si
3 Moduri de a economisi bani la nunta ta fără a pierde calitatea

Pe de altă parte, într-o sărbătoare, rustică sau în stil country, berea s-ar potrivi perfect cu conceptul. De asemenea, țineți cont de regula “gradelor crescânde” de alcool și oferiți-le oaspeților dumneavoastră bere înainte de a servi băuturi mai tari. Alternativ, renunțați la alcool și limitați-vă la bere dacă aveți o nuntă de tip bufet.

Băuturi de nuntă: 5 noi tendințe
Bere la nunta. Băuturi de nuntă: 5 noi tendințe

Citește si…

Nuntă modernă sau tradițională: ce alegem?
Plicurile personalizate revin la modă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Închideți
Închideți Coșul Meu
Vizualizat Recent Închideți
Închideți
Închideți
Categorii
Deschide chat
💬 Nevoie de ajutor? Scrie aici..
Salut 👋
Putem să vă ajutăm?