20 Cele mai haioase texte pentru invitații de nunta

20 Cele mai haioase texte pentru invitații de nunta

Descoperă cele mai haioase texte pentru invitații de nunta! Cauți inspirație pentru invitația perfecta de nunta? Iți oferim 20 de idei de texte amuzante pentru invitațiile tale. Fie ca vrei sa creezi un ton mai formal sau sa adaugi o nota de umor, aceste texte sunt exact ceea ce ai nevoie. Nu rata aceasta oportunitate! Afla acum cele mai haioase texte pentru invitațiile de nunta!

20 Cele mai haioase texte pentru invitații de nunta

“Doamnelor și domnilor, țineți-vă bine, pentru că [numele miresei] și [numele mirelui] se căsătoresc! Vino alături de noi la [data evenimentului] la [locația bisericii] pentru o ceremonie pe care nu o vei uita. După aceea, mergeți la [Adresa restaurantului] pentru o recepție care va rămâne în istorie. Răspundeți cât mai repede, înainte să ne fie frică!

“Dragostea este în aer și noi o respirăm cu totul! [Numele miresei] și [Numele mirelui] se căsătoresc și vrem să fiți acolo pentru a sărbători cu noi. Marcați-vă în calendar pentru [Data evenimentului] și întâlniți-vă cu noi la [Locația bisericii] pentru ceremonie. Apoi, hai să ciocnim un pahar la [Adresa restaurantului] pentru recepție.

“Sunteți invitați cu drag să fiți martorii [Numele miresei] și [Numele mirelui] la oficializarea căsătoriei la [Data evenimentului] la [Locația bisericii]. Îmbrăcați-vă pentru a impresiona și aduceți-vă pantofii de dans, pentru că recepția de la [Adresa restaurantului] va fi una de neuitat.

“Puneți-vă pălăriile de petrecere și pregătiți-vă să sărbătoriți, pentru că [Numele miresei] și [Numele mirelui] se căsătoresc! Ne vedem la [Locația bisericii] pe [Data evenimentului] pentru ceremonie, iar apoi vom continua sărbătoarea la [Adresa restaurantului]. Nu întârziați, altfel veți pierde primul sărut!

“Veniți, veniți cu toții la nunta secolului! [Numele miresei] și [Numele mirelui] se căsătoresc și vrem să fiți acolo pentru a împărtăși bucuria. Ceremonia va avea loc la [data evenimentului] la [locația bisericii], urmată de o recepție la [adresa restaurantului]. Nu fiți timizi, răspundeți cât mai curând!

6ec50c52
20 Cele mai haioase texte pentru invitații de nunta

“Povestea de dragoste dintre [Numele miresei] și [Numele mirelui] este pe cale să ajungă la fericirea de până la adânci bătrâneți. Vino alături de noi la [Data evenimentului] la [Locația bisericii] pentru ceremonie, iar apoi să petrecem la [Adresa restaurantului] pentru recepție. Va fi o petrecere de neuitat.

“Sunteți invitați să vă alăturați lui [Numele miresei] și [Numele mirelui] în ziua lor cea mare, când vor spune “Da” în [Data evenimentului] la [Locația bisericii]. După aceea, haideți să ridicăm un pahar și să sărbătorim la [Adresa restaurantului]. Abia așteptăm să vă vedem acolo!

“Marcați-vă calendarele și eliberați-vă programele, pentru că [Numele miresei] și [Numele mirelui] se căsătoresc! Ceremonia va avea loc la [Data evenimentului] la [Locația bisericii], iar apoi vom continua sărbătoarea la [Adresa restaurantului]. Va fi o zi de neuitat.

Citeste si
Traditii nunta în România nuntă autentica și memorabila 8 traditii

“Doamnelor și domnilor, poftiți, poftiți cu toții! A sosit în sfârșit ziua în care (numele mirelui și al miresei) se vor uni și vor deveni una singură. Vă invităm să fiți alături de noi la (data), când vom fi martorii poveștii de iubire a acestor doi porumbei care se desfășoară la (numele și locația bisericii). După ceremonie, ne vom îndrepta spre (numele și adresa restaurantului) pentru un ospăț demn de regalitate.

Nu uitați să vă aduceți pantofii de dans, pentru că vom petrece toată noaptea! Și o urare specială pentru nașii noștri (numele nașilor), vă mulțumim că ați fost alături de noi la fiecare pas. Ne vedem cu toții în curând!

“În atenția tuturor prietenilor și familiei! Cei de la (numele miresei și al mirelui) se căsătoresc în sfârșit și vrem să fiți acolo pentru a fi martori la tot. La (data), vom spune “Da” la (numele și locația bisericii) și abia așteptăm să sărbătorim cu voi după aceea la (numele și adresa restaurantului).

Avem câteva surprize nebunești planificate pentru recepție, așa că nu întârziați! Un mare mulțumesc nașilor noștri (numele nașilor) pentru că sunt o parte atât de importantă din călătoria noastră. Ne vedem în curând pentru cea mai tare petrecere a anului!

“Chemăm toți supereroii, prințesele și prinții! (Numele miresei și al mirelui) suntem pregătiți să cucerim lumea împreună și vrem să ni te alături în aventura noastră.

În data de (data), ne vom schimba jurămintele la (numele și locația bisericii) și sunteți cu toții invitați să sărbătorim împreună cu noi după aceea la (numele și adresa restaurantului). Promitem că va fi o noapte de neuitat, cu multe râsete, dragoste și, bineînțeles, tort!

Un mare mulțumesc nașilor noștri (numele nașilor) pentru că sunt nași de poveste. Abia așteptăm să vă vedem pe toți în curând!

“Pregătiți-vă să vă puneți pantofii de dans, oameni buni! (Numele miresei și al mirelui) se căsătoresc în sfârșit și vrem ca voi să fiți acolo pentru a sărbători cu noi. La (data), vor spune “Da” la (numele și locația bisericii) și abia așteptăm să petrecem cu voi după aceea la (numele și adresa restaurantului).

Citeste si
Invitații de nuntă elegante: 5 sfaturi in alegerea perfectă

Avem câteva surprize nebunești planificate pentru recepție, așa că nu întârziați! Un mare mulțumesc nașilor noștri (numele nașilor) pentru că sunt parte atât de importantă din călătoria porumbeilor. Ne vedem în curând pentru cea mai tare petrecere a anului!

“Este timpul pentru cea mai mare sărbătoare a anului! (Numele miresei și al mirelui) se căsătoresc în sfârșit și vrem ca voi să fiți acolo pentru a fi martori la toate acestea. La (data), vor spune “Da” la (numele și locația bisericii) și abia așteptăm să sărbătorim cu voi după aceea la (numele și adresa restaurantului).

Avem câteva surprize nebunești planificate pentru recepție, așa că nu întârziați! Un mare mulțumesc nașilor noștri (numele nașilor). Ne vedem în curând pentru cea mai tare petrecere a anului!

“Doamnelor și domnilor, fixați-vă centurile de siguranță și pregătiți-vă pentru decolare! Mirii, [Numele miresei și al mirelui], sunt pe cale să se îmbarce într-o călătorie de neuitat și vor să li se alăture în aventura lor interstelară.

La [Data evenimentului], la [Locația bisericii], cuplul se va uni în căsătorie și vor să fiți acolo pentru a fi martori la acest eveniment cosmic. Nașii, [Numele nașilor], vor fi, de asemenea, acolo pentru a-i ghida în călătoria lor. După ceremonie, recepția va avea loc la [Adresa restaurantului], unde vom servi mâncare și băuturi ieșite din comun.

Așadar, veniți îmbrăcați în cea mai frumoasă ținută spațială și haideți să petrecem ca și cum nu ar exista ziua de mâine! Răspundeți până la [Data] sau riscați să rămâneți pe planeta Pământ.”

e67f9233
20 Cele mai haioase texte pentru invitații de nunta

“În atenția tuturor piraților, sirenelor și monștrilor marini! Mirele și mireasa, [Numele miresei și mirelui], organizează o nuntă plină de comori și vor ca voi să fiți acolo pentru a fi martori la pradă. La [Data evenimentului], la [Locația bisericii], cuplul se va uni în căsătorie și vor să fiți acolo pentru a fi martori la acest eveniment de spadă.

Nașii, [Numele nașilor], vor fi, de asemenea, acolo pentru a-i ghida în călătoria lor. După ceremonie, recepția va avea loc la [Adresa restaurantului], unde vom servi mâncare și băuturi din belșug.

Așadar, veniți îmbrăcați în cele mai frumoase haine de pirat și haideți să petrecem ca și cum nu ar exista ziua de mâine! Răspundeți până la [Data] sau riscați să fiți abandonați pe o insulă pustie.”

“Chemăm toți super-eroii, personajele negative și însoțitorii! Mirele și mireasa, [Numele miresei și mirelui], organizează o nuntă ieșită din comun și vor ca tu să fii acolo pentru a fi martor la acest eveniment epic.

Citeste si
Cum să alegi invitațiile de nuntă elegante 3 elemente

La [Data evenimentului], la [Locația bisericii], cuplul se va uni în căsătorie și vor să fiți acolo pentru a fi martori la acest super eveniment. Nașii, [Numele nașilor], vor fi, de asemenea, acolo pentru a-i ghida în călătoria lor.

După ceremonie, recepția va avea loc la [Adresa restaurantului], unde se vor servi super mâncăruri și băuturi. Așadar, veniți îmbrăcați în cea mai frumoasă ținută de supereroi și haideți să petrecem ca și cum nu ar exista ziua de mâine! Răspundeți până la [Data] sau riscați să rămâneți în urmă în Zona Fantomă.”

“Doamnelor și domnilor, luați-vă pălăriile de sus și bastoanele! Mirele și mireasa, [Numele mirelui și mirelui], organizează o nuntă ieșită din comun și vor să fiți acolo pentru a fi martori la acest eveniment epic.

La [Data evenimentului], la [Locația bisericii], cuplul se va uni în căsătorie și vor ca voi să fiți acolo pentru a fi martori la acest super eveniment. Nașii, [Numele nașilor], vor fi, de asemenea, acolo pentru a-i ghida în călătoria lor.

După ceremonie, recepția va avea loc la [Adresa restaurantului], unde se vor servi super mâncăruri și băuturi. Așadar, veniți îmbrăcați în cele mai frumoase ținute flapper și haideți să petrecem ca și cum nu ar exista ziua de mâine!

Răspundeți până la [Data] sau riscați să rămâneți în urmă în anii 1920.”

Citește si…

Plicurile personalizate revin la modă!
Cum să alegi un fotograf pentru nunta ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul Meu
Închideți Vizualizat Recent
Categorii
Deschide chat
💬 Nevoie de ajutor? Scrie aici..
Salut 👋
Putem să vă ajutăm?