Tendințe de torturi de nuntă în 2023

Tendințe de torturi de nuntă în 2023

Vrei să-ți faci nunta cea mai memorabilă? Arunca o privire la tendințele noastre în materie de torturi de nuntă pentru anul 2023. De la gusturi delicioase și de la stiluri de împerechere, până la modele de torturi unice, găsește inspirația de care ai nevoie pentru a crea un tort de nunta perfect. Vizitează acum și alege-ți tortul perfect!

Tortul de nuntă nu este doar un desert de după cină, ci și o completare a decorului de nuntă (ca să nu mai vorbim de cel mai special tort pe care probabil l-ați mâncat vreodată). Deci, de ce să nu comandați un tort pe care nimeni altcineva nu l-a mai avut vreodată?

Cele mai populare și mai frumoase torturi de nuntă din 2023 vor fi cele mai neconvenționale. Iată care sunt cele mai tari tendințe în materie de torturi de nuntă pentru 2023.

Torturi de nuntă cu niveluri divizate

În 2023, torturile de nuntă nu vor fi doar despre gustul tortului sau despre culoarea glazurii – se va pune din ce în ce mai mult accent pe detaliile decorative și neobișnuite.

O tendință care vă va cuceri inima este cea a recuzitei pentru torturi. De exemplu, cercurile, distanțierele din acrilic transparent și chiar suporturile de pahare ascunse care creează iluzia levitației sunt o idee foarte populară. Aceste elemente au rolul de a separa nivelurile de proiectare. Tortul tău va arăta cu siguranță extraordinar și va deveni centrul atenției.

d2b5ca33 1
Tendințe de tortturi de nuntă în 2023
d2b5ca33
Tendințe de tort de nuntă în 2023

Torturi de nuntă cu efect de spirală

Ai văzut deja torturi de nuntă decorate cu o cascadă de flori, dar această tendință de tort de nuntă 2023 duce conceptul la un nivel cu totul nou. Florile de pe tort sunt minunate, dar în ultima vreme, aranjamentele florale complicate din zahăr și/sau fondant devin tot mai frecvente. Astfel de detalii vârtejuri și elemente complicate realizate manual, cum ar fi florile de zahăr sau fluturii, vă vor învălui torturile de nuntă, creând un efect de spirală.

Citeste si
Invitații de nuntă. Un fleac sau o necesitate?

Torturi concepute în stilul unei rochii de mireasă

Dacă prăjiturile de nuntă clasice sunt mai mult pe placul tău, există o tendință și pentru acestea. Pentru acele cupluri care preferă ceva mai tradițional, există tot mai multe torturi cu detalii care seamănă cu detaliile rochiei de mireasă.

Această tendință a tortului de nuntă 2023 nu se referă atât de mult la a face ca tortul să arate ca o rochie de mireasă sau ca o jachetă de cină, ci mai degrabă la folosirea unor ornamente decorative care să imite look-ul tău. Dantelă din fondant, broderii pe tort, accente pe arcuri și cremă de unt cu volane pentru a semăna cu o fustă bufantă sunt doar câteva exemple.

d2b5ca33 6
Tendințe de tort de nuntă în 2023

Lambeth stil torturi de nunta Lambeth

Tortul în stil Lambeth, care a luat naștere la începutul secolului XX, este un tort tradițional britanic decorat cu elemente complicate, sculpturi, rozete de glazură și alte detalii ornamentale. Prăjiturile, de obicei învechite într-o paletă de culori pastelate de roz, mov, galben, verde sau albastru, sunt ornamentate cu cireșe roșii strălucitoare pentru a le completa aspectul vintage. Prăjiturile în stil Lambeth au un design rotund clasic sau o formă jucăușă de inimă.

d2b5ca33 4
Tendințe de tort de nuntă în 2023

Torturi de nuntă cu un efect texturat

Această tendință chic a tortului de nuntă 2023 te va interesa dacă îți plac modelele minimaliste inspirate de artă. Prăjiturile cu textură monocromă sunt ceva între prăjiturile de nuntă foarte simple și cele foarte detaliate.

Pensulațiile, cuțitele de paletă, desenele cu șablon și ornamentele din hârtie mototolită cuceresc industria torturilor. Este o modalitate ușoară de a adăuga detalii la un tort, precum și de a-l face unic.

d2b5ca33 5
d2b5ca33 7
Tendințe de tort de nuntă în 2023

Torturi de nuntă cu flori presate

Tendința florilor uscate și presate în decorul de nuntă se mută și la torturile de nuntă. “Întotdeauna este loc pentru flori mari, dar vița de vie și florile mici presate sunt foarte actuale acum.

Citeste si
Cele mai bune 9 flori de nunta vara, potrivit florarilor

Această tendință de tort de nuntă 2023 este perfectă pentru o recepție de nuntă în grădină sau o sărbătoare casual în aer liber. Patiserul și florarul de nuntă vă pot ajuta să alegeți flori sigure, lucru important de care trebuie să țineți cont atunci când adăugați orice tip de plantă sau element natural la tort.

d2b5ca33 3
Tendințe de tort de nuntă în 2023

Torturi de nuntă foarte mari

Revenirea populară la torturile de nuntă tradiționale cu etaje în 2023 poate fi atribuită tuturor evenimentelor care au trebuit să fie puse deoparte în ultimii doi ani. Acum, că nunțile la scară largă sunt din nou în plină desfășurare, deserturile ar trebui să fie la fel de impresionante – la urma urmei, ce este o petrecere fără tort?

Torturile foarte înalte (șase, șapte sau mai multe etaje) se vor înălța triumfător deasupra meselor de desert, oferind un punct de atracție în locație și oferindu-vă ocazia perfectă de a fi fotografiați în timp ce tăiați tortul.

d2b5ca33 8
Top 7 idei pentru invitații de nuntă handmade
3 Moduri de a economisi bani la nunta ta fără a pierde calitatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Închideți
Închideți Coșul Meu
Vizualizat Recent Închideți
Închideți
Închideți
Categorii
Deschide chat
💬 Nevoie de ajutor? Scrie aici..
Salut 👋
Putem să vă ajutăm?