image 2

Top 7 idei pentru invitații de nuntă handmade

Găsește cele mai frumoase și creative idei de invitații de nuntă handmade. De la invitații cu design vintage, la cele simple și elegante, alege cea mai potrivită pentru nunta ta! Lasă-i pe invitați să se bucure de invitațiile tale unice, cu mesaje și imagini personalizate. Pune amprenta ta pe fiecare invitație și bucură-te de cele mai frumoase amintiri alături de cei dragi!

Dacă vrei să impresionezi și să faci invitații cu adevărat originale, care să fie ținute minte mult timp, atunci una dintre cele șapte idei de mai jos va funcționa cu siguranță pentru tine. Chiar și cu un buget modest, este întotdeauna posibil să găsiți o soluție creativă. Amintiți-vă că nu trebuie să cheltuiți o avere pe o ștampilă scumpă și un designer pentru a obține o adevărată frumusețe.

Avioane din hârtie colorată sau albă

Sunt ușor de făcut și nu lasă pe nimeni indiferent. Puteți face avioane din hârtie colorată sau albă. Apoi, scrieți data și adresa sărbătorii pe aripile păsării iubitei dumneavoastră. Apoi trimite-l pe cer să zboare spre destinație!

Astfel de avioane pot fi decorate cu timbre poștale și panglici colorate în jurul marginilor. Dar nu le faceți prea grele, cu detalii excesive, pentru că principalul lucru în ele, precum și în dragoste – ușurință și sentimentul de zbor.

image
Top 7 idei pentru invitații de nuntă handmade

Puzzle-uri interesante și neobișnuite

Oferiți-le oaspeților dvs. un mic avans înainte de petrecere. Nu numai că invitațiile cu puzzle-uri arată interesant și neobișnuit, dar au și un simbolism important. “Iubirea este un detaliu, micile enigme ale unui tablou mare.

Este important ca invitația să fie făcută pe o bază de carton foarte gros sau dintr-un alt material care nu se îndoaie, cum ar fi lemnul. Cel mai bine este să tăiați piesele de puzzle cu un cutter, mai degrabă decât cu foarfeca, pentru un finisaj mai plat.

image 4
Top 7 idei pentru invitații de nuntă handmade

Invitații comestibile

Invitațiile comestibile au fost o tendință fierbinte în ultimii câțiva ani. De la biscuiți și turtă dulce până la bomboane de casă și brioșe, există o mulțime de spațiu pentru ca imaginația să se dezlănțuie!

Citeste si
9 Fapte despre nunți pe care probabil nu le știai

Una dintre cele mai satisfăcătoare opțiuni este să coaceți turtă dulce mare și tare și să le glazurați. Le puteți împacheta în cutii sau pungi mici și le puteți eticheta cu detaliile evenimentului dumneavoastră. Sau puteți adăuga în plicul invitației niște bomboane sau acadele în formă de inimă. Oaspeții dvs. vor aprecia atât invitația în sine, cât și complimentul drăguț care o însoțește.

01ee1a46
Top 7 idei pentru invitații de nuntă handmade

Baloane neobișnuite

Câtă bucurie poate aduce un balon obișnuit! Familiilor cu copii le va plăcea în mod deosebit o astfel de invitație.

O opțiune care nu necesită un buget mare este să cumpărați un pachet de baloane, să le umflați și să scrieți invitația pe ele. Puteți picta balonul cu fețe zâmbitoare, modele și tot felul de imagini.

Dacă doriți, umflați baloanele cu heliu, astfel încât acestea să zboare și puneți plicul invitației în interiorul lor. Oaspeții vor trebui apoi să spargă balonul pentru a afla detaliile sărbătorii dumneavoastră.

image 1
Top 7 idei pentru invitații de nuntă handmade

Inscripționarea invitației pe un CD

Muzica este o prescurtare a sentimentelor pe care le puteți transmite invitaților dvs. prin inscripționarea invitației pe un CD. Înregistrați o înregistrare audio personalizată pentru fiecare invitat sau creați un cântec amuzant cu instrucțiuni foto detaliate privind codul vestimentar și tariful mașinii. De asemenea, puteți lăsa pe disc un mesaj video cu povestea voastră de dragoste, care vă va exprima sentimentele mai bine decât orice cuvânt.

image 6
Top 7 idei pentru invitații de nuntă handmade

Ierburi uscate în pungă de pânză

Ierburi uscate într-o pungă de pânză sau un pliculeț gata făcut – implicarea simțului olfactiv va obține un răspuns emoțional mult mai puternic decât o simplă scrisoare într-un plic. Este un cadou util și practic, care va servi ca un parfum de garderobă pentru oaspeții dvs., iar parfumul său plăcut le va aminti de ziua nunții dvs. Chiar dacă nu intenționați să adăugați un săculeț, un strop de parfum preferat pe plic sau o crenguță de levănțică nu va strica.

image 5
Top 7 idei pentru invitații de nuntă handmade

Plic de dantelă

Dantela obișnuită din fabrică nu arată întotdeauna la fel de interesantă în decorul invitațiilor ca omologul său din hârtie. Dacă vrei să faci o invitație elegantă din hârtie albă simplă, tipărește un șablon cu orice element natural și transferă-l pe invitație.

Citeste si
Cum să alegi plicurile potrivite pentru corespondența ta

Acestea pot fi siluete de ramuri întinse, păsări cocoțate pe ele sau flori sculptate cu frunze largi, precum și modele geometrice simple și chiar ornamente naționale (mai ales dacă nunta dvs. are această aromă). Nu este nevoie să apelați la un serviciu de tăiere cu laser, ci doar să folosiți un cuțit obișnuit de birou.

image 7
Top 7 idei pentru invitații de nuntă handmade
Tendințe de torturi de nuntă în 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Închideți
Închideți Coșul Meu
Vizualizat Recent Închideți
Închideți
Închideți
Categorii
Deschide chat
💬 Nevoie de ajutor? Scrie aici..
Salut 👋
Putem să vă ajutăm?