Cutii marturii nunta botez mickey

1,90 lei / plic

113 vândute în ultimele 75 ore
Brand: e-Marturii
  ... persoane vizualizează acest produs chiar acum

  Share
Plata Online in Siguranta​Trust

Cutii marturii nunta botez mickey sunt ambalaje amuzante și creative pentru cadourile pe care le oferiți invitaților la evenimentele voastre memorabile. Fie că este vorba de o nunta, un botez sau o petrecere la gradinita, acestecutii de carton cu imprimeu mickey vor adăuga o notă de veselie și originalitate. În interiorul lor puteți pune prajituri savuroase, cum ar fi brownies, care vor satisface pofta de dulce a celor dragi.cutiile marturii sunt disponibile în diferite culori, dimensiuni și modele, pentru a se potrivi cu atmosfera și bugetul vostru. Cumparati online de la [e-marturii.ro] și bucurați-vă de cele mai bune prețuri și servicii!

Informatii produs Cutii marturii nunta botez mickey:

  • culoare : albastru;
  • dimensiune : 15x7x7.5cm;
  • cod produs : EMPUB-cake-box-mickey
Culoare

ALBASTRU

Pentru

Modalitati de livrare:

  • Curier Rapid: termen livrare max 48h de la predarea coletului catre curier;
Statusul comenzii se schimba in funcție de stadiul ei (In așteptare, In Procesare, Completa).Pentru eventuale întrebări sau modificări la comanda, puteți sa ne contactezi la adresa de mail :contact@e-marturii.ro
  • Telefon 0738.71.31.71
  • Program 10.00 -17.00
Costul transportului este 23lei pentru primele 3kg.. Daca adresa dvs nu se afla in aria de acoperire curierului SA, se adauga Km suplimentari.Comenzile pot fi returnate in termen de maxim 15 zile si costul de transport nu se returnează.Mulțumim!
SKU: EMPUB-cake-box-mickey Categorii: , Tag:  Brand:
Coșul Meu
Închideți Vizualizat Recent
Categorii
Deschide chat
💬 Nevoie de ajutor? Scrie aici..
Salut 👋
Putem să vă ajutăm?