Invitații de nuntă. Un fleac sau o necesitate?

Invitatii de nunta. Un fleac sau o necesitate?

Multi oameni cred ca invitatiile sunt un fleac, dar daca sunt, ele sunt un detaliu foarte important care poarta tema si continutul nuntii. Invitatiile potrivite ii pun pe invitati in starea de spirit potrivita si ii pun intr-o dispozitie festiva in prealabil.

In calitate de gazda de nunta profesionista, stiu cat de importante sunt invitatiile pentru pregatirea unei nunti. Fie ca este vorba de o felicitare simpla, cu o inscriptie traditionala sau de un design de bun designer, invitatia trebuie sa reflecte atitudinea dumneavoastra fata de invitati si fata de sarbatoare in sine.

Trimiterea invitatiilor de nunta catre invitati este o traditie foarte veche, dar inainte era un lux pe care doar cei bogati si-l puteau permite. Astazi, aceasta traditie este un semn al unei nunti bune si nu este uitata. Dar exista multe alte functii pe care le indeplineste o invitatie de nunta.

In primul rand, cartea de invitatie serveste ca o reamintire a datei, locului si orei sarbatorii. In al doilea rand, invitatia este un fel de semn de atentie din partea miresei si a mirelui, pe care toti invitatii vor fi incantati sa o primeasca.

Și, bineinteles, felicitarea de invitatie realizata cu eleganta si stralucire indica gustul rafinat al tinerilor casatoriti. O astfel de invitatie va fi apreciata de catre invitati si pastrata multi ani ca o amintire buna a sarbatorii dumneavoastra.

Ce fel de invitatii sa alegeti?

In zilele noastre exista o mare varietate de invitatii de nunta pentru toate gusturile. Daca nu va puteti opri la ceva anume sau va indoiti de alegerea dumneavoastra, eu, in calitate de toastmaster la sarbatoarea dumneavoastra, va pot ajuta in alegerea sau pot prelua impreuna cu dumneavoastra elaborarea invitatiilor. In acest fel, va veti arata individualitatea si gustul si veti contribui in mod direct la invitarea oaspetilor la sarbatoarea dumneavoastra.

Citeste si
Flori la nunta ta: 12 dintre cele mai în vogă soiuri de flori în 2023.

De asemenea, puteti lua in considerare produsele VIP – versiuni rafinate si scumpe de invitatii realizate din diferite materiale, cum ar fi hartie scumpa, tesatura de matase sau dantela. Puteti sa va exprimati imaginatia si sa decorati invitatiile in stilul nuntii dumneavoastra, al rochiei de mireasa sau pur si simplu in functie de dorinta dumneavoastra de organizare, margele, margele, panglici, broderii, pene si chiar flori proaspete.

Caligrafii folosesc stiloul si cerneala pentru a scrie textul pe felicitare. Imaginatia dumneavoastra nu are limite in crearea acestor invitatii unice si sunt bucuroasa sa va ajut sa creati aceasta lucrare de design.

9f360c5a 52
Invitatii de nunta. Un fleac sau o necesitate?

In calitate de vanzator cu multa experienta, stiu ca multi indragostiti prefera invitatiile personalizate. Trebuie sa intelegeti ca acestea costa mai mult decat felicitarile obisnuite, dar le vor face oaspetilor dvs. o mare placere – vor aprecia cu siguranta un astfel de semn de atentie personalizata.

9f360c5a 53
Invitatii de nunta. Un fleac sau o necesitate?

Nu este recomandabil sa trimiteti invitatii pe hartie prin posta obisnuita, mai ales cand este vorba de carti postale exclusive. Cel mai bine este sa le livrati de mana sau sa le trimiteti prin curier oaspetilor care locuiesc in orasul dumneavoastra.

Cand incep sa trimit invitatiile?

Trimiteti invitatiile de nunta cat mai devreme posibil. Exista mai multe motive pentru acest lucru. Aspectul principal este posibilitatea ca oaspetii sa participe la sarbatoarea dumneavoastra. Oamenii de afaceri se vor simti mai bine daca vor sti din timp data nuntii, astfel incat sa isi poata planifica calatoriile, intalnirile si vacantele tinand cont de sarbatoarea voastra.

Un alt motiv pentru care invitatiile ar trebui trimise cu mult timp inainte de petrecere este un nou element de cheltuiala si un buget seminal pentru invitatii dumneavoastra.

Citeste si
9 Fapte despre nunți pe care probabil nu le știai

Oferiti-le sansa de a se pregati cum se cuvine pentru sarbatoarea dvs. si anuntati-i cu o luna sau o luna si jumatate inainte de nunta. Ultimul moment pentru a trimite invitatii este cu 2 saptamani inainte de nunta.

Indiferent de invitatiile pe care le alegeti pentru invitatii dumneavoastra, eu, gazda nuntii, voi fi bucuroasa sa va ajut sa le faceti de neuitat, uimitoare si elegante!

Nunta ta perfecta: cum sa organizezi evenimentul si sa alegi invitatiile potrivite
Ce se scrie pe invitatia de nunta? Cum sa o scrieti si sa invitati oaspetii la eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul Meu
Categorii
Deschide chat
💬 Nevoie de ajutor? Scrie aici..
Salut 👋
Putem să vă ajutăm?