Invitații de nuntă. Un fleac sau o necesitate?

Invitații de nuntă. Un fleac sau o necesitate?

Mulți oameni cred că invitațiile sunt un fleac, dar dacă sunt, ele sunt un detaliu foarte important care poartă tema și conținutul nunții. Invitațiile potrivite îi pun pe invitați în starea de spirit potrivită și îi pun într-o dispoziție festivă în prealabil.

În calitate de gazdă de nuntă profesionistă, știu cât de importante sunt invitațiile pentru pregătirea unei nunți. Fie că este vorba de o felicitare simplă, cu o inscripție tradițională sau de un design de bun designer, invitația trebuie să reflecte atitudinea dumneavoastră față de invitați și față de sărbătoare în sine.

Trimiterea invitațiilor de nuntă către invitați este o tradiție foarte veche, dar înainte era un lux pe care doar cei bogați și-l puteau permite. Astăzi, această tradiție este un semn al unei nunți bune și nu este uitată. Dar există multe alte funcții pe care le îndeplinește o invitație de nuntă.

În primul rând, cartea de invitație servește ca o reamintire a datei, locului și orei sărbătorii. În al doilea rând, invitația este un fel de semn de atenție din partea miresei și a mirelui, pe care toți invitații vor fi încântați să o primească.

Și, bineînțeles, felicitarea de invitație realizată cu eleganță și strălucire indică gustul rafinat al tinerilor căsătoriți. O astfel de invitație va fi apreciată de către invitați și păstrată mulți ani ca o amintire bună a sărbătorii dumneavoastră.

Ce fel de invitații să alegeți?

În zilele noastre există o mare varietate de invitații de nuntă pentru toate gusturile. Dacă nu vă puteți opri la ceva anume sau vă îndoiți de alegerea dumneavoastră, eu, în calitate de toastmaster la sărbătoarea dumneavoastră, vă pot ajuta în alegerea sau pot prelua împreună cu dumneavoastră elaborarea invitațiilor. În acest fel, vă veți arăta individualitatea și gustul și veți contribui în mod direct la invitarea oaspeților la sărbătoarea dumneavoastră.

Citeste si
Câte persoane ar trebui să invit la nunta mea?

De asemenea, puteți lua în considerare produsele VIP – versiuni rafinate și scumpe de invitații realizate din diferite materiale, cum ar fi hârtie scumpă, țesătură de mătase sau dantelă. Puteți să vă exprimați imaginația și să decorați invitațiile în stilul nunții dumneavoastră, al rochiei de mireasă sau pur și simplu în funcție de dorința dumneavoastră de organizare, mărgele, mărgele, panglici, broderii, pene și chiar flori proaspete.

Caligrafii folosesc stiloul și cerneala pentru a scrie textul pe felicitare. Imaginația dumneavoastră nu are limite în crearea acestor invitații unice și sunt bucuroasă să vă ajut să creați această lucrare de design.

9f360c5a 52
Invitații de nuntă. Un fleac sau o necesitate?

În calitate de vânzător cu multă experiență, știu că mulți îndrăgostiți preferă invitațiile personalizate. Trebuie să înțelegeți că acestea costă mai mult decât felicitările obișnuite, dar le vor face oaspeților dvs. o mare plăcere – vor aprecia cu siguranță un astfel de semn de atenție personalizată.

9f360c5a 53
Invitații de nuntă. Un fleac sau o necesitate?

Nu este recomandabil să trimiteți invitații pe hârtie prin poșta obișnuită, mai ales când este vorba de cărți poștale exclusive. Cel mai bine este să le livrați de mână sau să le trimiteți prin curier oaspeților care locuiesc în orașul dumneavoastră.

Când încep să trimit invitațiile?

Trimiteți invitațiile de nuntă cât mai devreme posibil. Există mai multe motive pentru acest lucru. Aspectul principal este posibilitatea ca oaspeții să participe la sărbătoarea dumneavoastră. Oamenii de afaceri se vor simți mai bine dacă vor ști din timp data nunții, astfel încât să își poată planifica călătoriile, întâlnirile și vacanțele ținând cont de sărbătoarea voastră.

Un alt motiv pentru care invitațiile ar trebui trimise cu mult timp înainte de petrecere este un nou element de cheltuială și un buget seminal pentru invitații dumneavoastră.

Citeste si
Invitații de nuntă: 7 tendințe la modă in 2023

Oferiți-le șansa de a se pregăti cum se cuvine pentru sărbătoarea dvs. și anunțați-i cu o lună sau o lună și jumătate înainte de nuntă. Ultimul moment pentru a trimite invitații este cu 2 săptămâni înainte de nuntă.

Indiferent de invitațiile pe care le alegeți pentru invitații dumneavoastră, eu, gazda nunții, voi fi bucuroasă să vă ajut să le faceți de neuitat, uimitoare și elegante!

 • 8 Temeri ale mireselor: probleme și soluții
  Dacă vă pregătiți pentru o nuntă, puteți avea emoții și anxietăți. Acest articol vă va ajuta să înțelegeți 8 temeri ale mireselor care sunt comune și să vă ofere soluții pentru a vă ajuta să vă bucurați de momentul nuntii. Descoperiți cum să vă gestionați temerile și cum să vă bucurați de această zi specială.
 • Când să faci nunta, vara sau iarna? Cum este mai bine pentru tine.
  Alegerea sezonului potrivit pentru nunta ta poate fi dificila, Afla când sa faci nunta, vara sau iarna, avantajele si dezavantajele unei nunti de vara sau de iarna, pentru ca tu sa poti lua cea mai buna decizie pentru tine.
 • Cum alegi buchetul de mireasă, ghid in 4 pași
  Cum alegi buchetul de mireasă,perfect in 4 pași. Descoperă ce stiluri de buchete sunt potrivite pentru ținuta ta de mireasă, ce culori să alegi și cum să asiguri că această piesă importantă a zilei tale de nuntă se potrivește în mod perfect cu decorul și temele evenimentului.
 • 9 Concepții greșite ale mireselor despre pregătirea nunții
  Sfaturi utile și informații practice care să te ajute să-ți organizezi un eveniment cu adevărat special și memorabil. Afla 9 […]
 • Cum să alegi un fotograf pentru nunta ta?
  Cum să alegi un fotograf pentru nunta ta, care sunt criteriile de selectare esenţiale şi cum puteţi alege un fotograf […]
Nunta ta perfectă: cum să organizezi evenimentul și să alegi invitațiile potrivite
Ce se scrie pe invitația de nunta? Cum să o scrieți si să invitați oaspeții la eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Închideți
Închideți Coșul Meu
Vizualizat Recent Închideți
Închideți
Închideți
Categorii
Deschide chat
💬 Nevoie de ajutor? Scrie aici..
Salut 👋
Putem să vă ajutăm?