Pahare Paste Icoana (capac inclus) 9oz (266ml) 100 buc

77,88 lei

96 vândute în ultimele 19 ore
Brand: e-Marturii
  ... persoane vizualizează acest produs chiar acum

  Share
Plata Online in Siguranta​Trust

Avem placerea de a va prezenta oferta noastra ce include pahare din carton plastifiat, cu capac, imprimate cu o lumanare si mesajul Hristos a inviat !. Totodata in aceste pahare nu exista riscul ca pastele sa fie alterat sau sa intre ceva in pahare, intrucat au capac din plastic , prevazut cu o mica aerisire pentru a lasa aerul sa circule . Aceste pahare au rolul de a inlocui clasicul plic sau punga in care se pune Pastele, in Noaptea de Inviere. Totodata in aceste pahare nu exista riscul ca pastele sa fie alterat sau sa intre ceva in pahare, intrucat au capac din plastic etans,.care are o mica aerisire pentru a nu se mucegai daca este tinut mai mult timp de catre credinciosi. .Paharele sunt din carton. Paharele sunt destinate pentru pastele semiumed. Daca veti pune doar lichid, durata de rezistenta nu este mai mare de 8-12 ore.In pretul paharului este inclus si capacul!.

Caracteristici Pahare Paste Icoana (capac inclus) 9oz (266ml) 100 buc:

  • Cod produs : EMBB-Pc9ozHristos
  • Dimensiune : 9oz (266ml) – 100 buc.
  • Material : carton
Material

CARTON

Modalitati de livrare:

  • Curier Rapid: termen livrare max 48h de la predarea coletului catre curier;
Statusul comenzii se schimba in funcție de stadiul ei (In așteptare, In Procesare, Completa). Pentru eventuale întrebări sau modificări la comanda, puteți sa ne contactezi la adresa de mail :contact@e-marturii.ro
  • Telefon 0738.71.31.71
  • Program 10.00 -17.00
Costul transportului este 23lei pentru primele 3kg.. Daca adresa dvs nu se afla in aria de acoperire curierului SA, se adauga Km suplimentari. Comenzile pot fi returnate in termen de maxim 15 zile si costul de transport nu se returnează. Mulțumim!
SKU: EMBB-Pc9ozHristos Categorii: , Tag:  Brand:
Categorii
Coșul Meu
Categorii
Deschide chat
💬 Nevoie de ajutor? Scrie aici..
Salut 👋
Putem să vă ajutăm?