Plicuri bani elegante nunta 11,9 x 8,6cm crem

0,91 lei / plic

82 vândute în ultimele 115 ore
Brand: e-Marturii
  ... persoane vizualizeaz─â acest produs chiar acum

  Share
Plata Online in SigurantaÔÇőTrust

Dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti s─â le oferi invita╚Ťilor t─âi la nunta ta ni╚Öte plicuri bani elegante nunta 11,9 x 8,6cm crem, te invit─âm s─â accesezi e-marturii.ro. Aici vei g─âsi plicuri bani de o calitate impecabil─â, realizate din carton fin, cu un design clasic ╚Öi distins. Plicurile bani au dimensiunea de 11,9 x 8,6cm, adecvat─â pentru a introduce banii sau cadourile speciale. Plicurile bani sunt de culoare crem, simboliz├ónd elegan╚Ťa ╚Öi armonia. Plicurile bani elegante nunta 11,9 x 8,6cm crem sunt ideale pentru evenimente unice, cum ar fi nunta, botezul, absolvirea sau orice alt─â ocazie remarcabil─â. Comand─â acum plicuri bani elegante nunta 11,9 x 8,6cm crem de la e-marturii.ro ╚Öi beneficiaz─â de pre╚Ťuri atractive, livrare rapid─â ╚Öi servicii de top.

Informatii produs Plicuri bani elegante nunta 11,9 x 8,6cm crem :

  • culoare : crem;
  • dimensiune : 11,9 x 8,6cm;
  • cod produs : EM-Z43.
Culoare

CREM

Pentru

Modalitati de livrare:

  • Curier Rapid: termen livrare max 48h de la predarea coletului catre curier;
Statusul comenzii se schimba in func╚Ťie de stadiul ei (In a╚Öteptare, In Procesare, Completa).Pentru eventuale ├«ntreb─âri sau modific─âri la comanda, pute╚Ťi sa ne contactezi la adresa de mail :contact@e-marturii.ro
  • Telefon 0738.71.31.71
  • Program 10.00 -17.00
Costul transportului este 23lei pentru primele 3kg.. Daca adresa dvs nu se afla in aria de acoperire curierului SA, se adauga Km suplimentari.Comenzile pot fi returnate in termen de maxim 15 zile si costul de transport nu se returneaz─â.Mul╚Ťumim!
Categorii
Coșul Meu
├Änchide╚Ťi Vizualizat Recent
Categorii
Deschide chat
­čĺČ Nevoie de ajutor? Scrie aici..
Salut ­čĹő
Putem s─â v─â ajut─âm?